קומדיה

עו מר 5

New member
קומדיה

חייבת לראות היום קומדיה. למישהו יש המלצה. איך "להעיף בחור ב10 ימים" מצחיק? או יש המלצות אחרות. "איך ברוס הגדול במכולם"

movies

New member
סלח לי

סלי לי אבל עם אתה אומר שברוס הגדול מכולם סרט גרוע אני לא יודע מה להגיד לך

dylan

New member
אמממ.. לא ראיתי את

"ברוס הגדול מכולם" אבל ע"פ הפרומו (ומה שכתבו על הסרט, גם אנשים שאהבו אותו) נראה שלקחו רעיון מצויין עם המון אפשרויות ביצוע ובחרו ברדודה ובפשטנית מכולן..

dylan

New member
פרומו=טריילר אם זה עקרוני למישו ../images/Emo3.gif

בוביץ

New member
טוב בפעם האלף

בטריילר של בברוס הלכ יכול יש את כל הקטעים המצחיקים של הסרט וזהו בטריילר יש את לכ הקטעים המצחקיים סרט עלוב ולא מצחיק כבר עדיך איך להי-פטר בבחור מעשרה ימים חמוד וסביר ביחס לזא6נר

D i l D o

New member
מסכים ולא מסכים...

הטריילר של ברוס הגדול מכולם בהחלט יותר טוב מהסרט, אבל הסרט לא עד כדי כך גרוע, הוא פשוט...מאכזב. הוא סרט מהנה...

WallFlower

New member
חבל שאני בת...

ואני חושבת שברוס אלמייטי כמעט ולא מצחיק...זכותי, לא?

הקאובוי

New member
אז ככה

לא ראיתי איך לזרוק בחור ב10 ימים אבל שמעתי שזה סרט טוב (לבחורות) ברוס הגדול מכולם לא אהבתי ואין לי כוח לפרט למה.. אם אתה הולך לראות בקולנוע אז לך לשודדי הקאריבים, אם אתה מוריד... אז עדיין תלך על שודדי הקאריבים.

kipodina

New member
אני חושבת שכדאי לך לראות

ברוס הכי גדול מכולם. כי איך להיפטר מבחור ב10 ימים נשמע די דפוק ולא מפתיע. כאילו וואו איזה שוק זה יהיה אם בוף הם יתאהבו אחד בשני

movies

New member
ואו למה אתם לא אוהבים אותו?

למה אתם לא אוהבים כל כך את הסרט? חוץ מהקטעים המצחיקים הסרט מאוד מיוחד זה יותר מקומדיה

בוביץ

New member
הוא לא ממש מיוחד

הוא מנסה לדעת במשהו טוב בברוס אבל יוצא חרא! עדיף להיפטר מבחור בעשרה ימים- יחסית ךלזאנר שלו מאוד מוצלח ומהנה מצחיק מאוד משחק טוב של שניהם אם אתה אוהב את הזאנר לך על זה ברוס אידיוטי

kipodina

New member
בפעמים רבות היית צודק אבל

זה מסוג הסרטים שאתה לא צריך לראות את הסרט כדי לדעת על מה זה..זה פשוט נושא כזה לעוס ומעצבן שכמעט כל סרטי הקיץ כמוהו..

movies

New member
אוקיי כל אחד והטעם שלו

אבל אתה חושב שזה סרט אכזבה של גים קארי?

בוביץ

New member
כן מאוד אכזבה!

בזה שהטריילר מופיעים בו את כל הקטעים המצחיקים של הסרט די אומר משהו על הסרט לא? באתי עם ציפיות והתאכזבתי גם המשחק של גים קארי לא היה משהו העריון היה נחמד ביותר אבל הסרט בכללי היה אכזסה וגרוע

בוביץ

New member
לא כנון דווקא אהבתי

אותו מאוד חמוד ומצחיק לעיתים קרובות ועדיך על ברוס הכל יכול היא שאלה על דוקמדיה זוהי קומדיה רומנטית ומצלחת תלכי לאיך להיפטר מבחור בעשרה ימים עדיף על ברוס הכל יכול

למעלה