קוזה נוסטרה בצבא - קשר של שתיקה בסביבתה של הפצרי"ת ...

DANIAVNI

Well-known member
משפט אחד "תמים" לחלוטין במהדורת החדשות
הבנתם את זה ?
חיילים בצבא ההגנה לישראל מתנהלים בדפוסים של מאפיה איטלקית

Harrington

Well-known member
מנהל
משפט אחד "תמים" לחלוטין במהדורת החדשות
הבנתם את זה ?
חיילים בצבא ההגנה לישראל מתנהלים בדפוסים של מאפיה איטלקית
עם משפטים כאלה (שמאחוריהם עומד הרבה יותר ממה שמשתקף באזכורם הקצר בערוצים הממסדיים), נהיה קשה יותר ויותר שלא לייחס לפצ"ר (ולאחרים שם) כוונת זדון.

DANIAVNI

Well-known member
עם משפטים כאלה (שמאחוריהם עומד הרבה יותר ממה שמשתקף באזכורם הקצר בערוצים הממסדיים), נהיה קשה יותר ויותר שלא לייחס לפצ"ר (ולאחרים שם) כוונת זדון.
מה זה "קשר של שתיקה"
באיזה זכות הם שותקים?
הצבא של אבא שלהם ?

אולי צריך לשנות את הגישה
לדעתי יש מספיק ראיות כדי לשפוט אותם על פגיעה בביטחון המדינה בזדון .
במה הם שונים ממחבלים ?
בא להם לספר לנו מה בדיוק רצו
נשמח לשמוע .

Harrington

Well-known member
מנהל
מה זה "קשר של שתיקה"
באיזה זכות הם שותקים?
הצבא של אבא שלהם ?

אולי צריך לשנות את הגישה
לדעתי יש מספיק ראיות כדי לשפוט אותם על פגיעה בביטחון המדינה בזדון .
במה הם שונים ממחבלים ?
בא להם לספר לנו מה בדיוק רצו
נשמח לשמוע .
בינתיים חסר לנו מידע כדי לשפוט.

בגדול עד כה ראיתי את התנהלות הפצ"ר בסוגיה (ולא רק בה, אלא באירועים רבים בשנתיים האחרונות) בעיקר ככאלה שנובעים מרדידות מקצועית. משהו בסגנון, היא קראה את הכותרת לפיה אם היא 'תטפל' בחיילי צה"ל סוררים, יימנע מהמדינה שמוסדות משפטיים בינלאומיים יעשו זאת, אלא שהיא לא מכירה את שיטת העבודה של המוסדות הבינלאומיים ומתוך כך פעלה בנושא, לכתחילה ממקום של כוונה טובה, אך בדרך מאוד מאוד קלוקלת שבין השאר סיכנה את חיילי צה"ל ואת יהודי העולם בכללותם, העלילה עלילה שקרית על חיילים ספציפיים ועוד.

אגב אני מייחס את אותה רדידות מקצועית, גם בתחום הזה וגם בכלל, גם ליועמ"ש ולא חסרות דוגמאות לחיזוק עמדתי זו.

אבל כאמור מעלה, יותר ויותר דברים שיוצאים מקשים עלי את הנחת היסוד שלי לפיה הפצ"ר לא פעלה מתוך רוע, אלא מתוך בורות ואי-מקצועיות גרידא. אני עוד לא במקום בו אני מוכן לומר שהיא פשוט אשה רעה, אבל חייב להודות שעם עוד פרסום ועוד פרסום אני מתקרב למקום הזה בצער רב מחד, אך בצעדי ענק מאידך (ועם זאת עדיין לא אשווה אותם למחבלים כפי שעשית בפיסקה השניה לתגובתך).

דורי 1981

Well-known member

קוזה נוסטרה בצבא - קשר של שתיקה בסביבתה של הפצרי"ת ...​

לומדים מהקאפו די טוטי קאפי (נתניהו). משפט שאמר זיני (לא ראש השב"כ אלא אנתוני זיני) על ערפאת באינתיפאדה השנייה.

למעלה