קווים חדשים למוניות שי-לי בנתניה

מצב
הנושא נעול.

q w e r t y1

New member

לפי מה שראיתי היום במוניות השרות של שי-לי בנתניה, החל מ-1.1.04 יהיו שלושה קוים חדשים: - בין צפון נתניה לרכבת נתניה מרכז - בין נתניה לאבן יהודה - ברחובות הפנימיים של אזור התעשיה החדש (איקאה והסביבה) הנהגים לא ידעו למסור פרטים נוספים לגבי תדירויות ומסלולים. יש כאן מישהו/י שיודעים יותר?

suprman1

New member
האם יש קו מצומת פולג לתחנת

לפי מה שראיתי היום במוניות השרות של שי-לי בנתניה, החל מ-1.1.04 יהיו שלושה קוים חדשים: - בין צפון נתניה לרכבת נתניה מרכז - בין נתניה לאבן יהודה - ברחובות הפנימיים של אזור התעשיה החדש (איקאה והסביבה) הנהגים לא ידעו למסור פרטים נוספים לגבי תדירויות ומסלולים. יש כאן מישהו/י שיודעים יותר?
הרכבת בבית יהושע???? הכוונה גם לקו אוטובוס וגם לקו מונית שירות.

q w e r t y1

New member
קו 79 (שלט לבן) של מוניות שי-לי

הרכבת בבית יהושע???? הכוונה גם לקו אוטובוס וגם לקו מונית שירות.
הקו נוסע מפולג לכיוון גשר נטר כך שתצטרך לחכות לו בכיוון צפון ולא בתחנת האוטובוס לתל-אביב (605). לא ידוע לי על אוטובוס לבית יהושע.

suprman1

New member
זאת אומרת, אם הבנתי נכון ש....

הקו נוסע מפולג לכיוון גשר נטר כך שתצטרך לחכות לו בכיוון צפון ולא בתחנת האוטובוס לתל-אביב (605). לא ידוע לי על אוטובוס לבית יהושע.
שהקו יוצא מרמת פולג דרך קריית נורדאו לכפר נטר ומישם לבית יהושע
"חתיכת" סיבוב, לא
במקום שיקח חמש דקות זה הופך את הנסיעה לכמעט חצי שעה.

q w e r t y1

New member
כן, אבל בלי כפר נטר. הקו

שהקו יוצא מרמת פולג דרך קריית נורדאו לכפר נטר ומישם לבית יהושע
"חתיכת" סיבוב, לא
במקום שיקח חמש דקות זה הופך את הנסיעה לכמעט חצי שעה.
כן, אבל בלי כפר נטר. הקו
עובר לנורדאו, ואז, דרך הגשר (אני חושב שקוראים לו גשר נטר) לאזור התעשיה ספיר ומשם לרכבת. לזמני הנסיעות ופרטים מלאים כדאי לך להתקשר למוניות שי ב-09-882-6666

suprman1

New member
../images/Emo51.gif

כן, אבל בלי כפר נטר. הקו
עובר לנורדאו, ואז, דרך הגשר (אני חושב שקוראים לו גשר נטר) לאזור התעשיה ספיר ומשם לרכבת. לזמני הנסיעות ופרטים מלאים כדאי לך להתקשר למוניות שי ב-09-882-6666

מצב
הנושא נעול.
למעלה