קצת בעייתיקובי, מה דעתך על המניה
SPTN עומדת בכל הקריטריונים, לא? אמנם לא מותג, אולי בגלל שהם ממישיגן, והם עדין יחסית קטנים 6300 עובדים, אבל הנתונים יפים מאד.
נתקלתי בה באחד מאתרי האינטרנט/עיתונקצת בעייתי
כמו שהכלל בהשקעה בבית תוכנה, זה לא להשקיע בחברה שמפתחת תוכנה בשוק שמייקרוסופט לא נכנסה אליו, כך בענף ה-retail והמזון, הכלל (שלי) הוא לא להשקיע בחברות אזוריות (מקומיות) שוול-מארט עדין לא הגיעה לשם. במבט ראשון המספרים נראים יפים והמחיר זול. איך הגעת אליה?
אפסינתקלתי בה באחד מאתרי האינטרנט/עיתונ
ים/מגזינים. בדקתי את הנתונים, ונשמע לי מעניין מאד. אם וול מארט שולטת בתחום, מה הסיכוי של השתלטות ועקב כך עליה של המניות?
אם כבר מדברים על וול-מארטאפסי
המדיניות של וול מארט זה לא לקנות מתחרות, אלא פשוט לפתוח חנות בדיוק ממול. ואז עוד חנות 12 מייל משם, ועוד אחת 20 מייל משם. ואז superstore ענקית, שיהיה. או כמו שאומרת האימרה: soon there will be only one retail in the USA and its name will be wall-to-wal-mart לדעתי שווה לעשות את האקסטרה מייל ולבדוק היכן מרכזי ההפצה של ספארטן והאם כבר יש וול מארט באזור (וול יחסית כבר פזורים יפה באוהיו, אז אני לא חושב ששם יש סכנה). בכל אופן הכל קשור להשקעה לטווח ארוך, אבל מצד שני, לפי המחיר הנמוך של המנייה נראה לי שרק טווח ארוך בא כאן בחשבון, לא?
הם מאוד אגריסיביםאם כבר מדברים על וול-מארט
מה דעתכם על התוכניות שלהם לפתוח בנק?! כל הבנקים הגדולים מתרעמים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.