קהילת סחר חליפין בצפון

קהילת סחר חליפין בצפון

לפי הרשימה המופיעה באתר של אדמה - הקהילה של מחרוזת בצפון מאוד (מאוד) מצומצמת. יש קהילת סחר חליפין אחרת בצפון שהיא יותר רחבה/נרחבת?

tookmy

New member
תלוי איפה בצפון

הצפון גדול, והרשימות שבאתר אדמה , אם הן רשימות של מחרוזת, הן שם ללא רשות ולמרות שאנשי מחרוזת השונים, כולל אותי אבל לא רק, ביקשו מהם להוריד את הרשימה משם. כך שמעודכנות הן לא, ברשות הן לא, ומידע לגבי מחרוזת כדאי לבקש דרך הטלפונים שבאתר מחרוזת. ואם תספרי על איזה אזור של הצפון את מדברת אני אוכל לענות לך יותר בספציפיות האם יש שם מעט או הרבה אנשים.

צפון מבחינתי זה

רמת הגולן, גליל עליון ועד איזור מ.א. משגב. תודה

tookmy

New member
אז ככה:

אכן באיזורים הללו יש מעט חברי מחרוזת, יחסית. אני יודעת שהיו נסיונות להקים משהו בכרמיאל, אבל ככל הנראה הם לא ממש ייסדו משהו עדיין. עם זאת, באפשרותך למצוא עוד שלושה אנשים שיעזרו לך ולהתחיל להקים קהילה באזור שלך. הקהילות הגדולות הן באזורים שאנשים קחו על עצמם, ושאר האנשים פשוט מסופחים לקהילות פועלות. ככה קורה שחיפה למשל, היא חלק מקהילת טבעון. פשוט כי בטבעון יש אנשים שלקחו יותר אחריות והחיפאים תמיד מוזמנים להצטרף לפעילויות בטבעון עד שיחליטו להיפרד (כך גם לגבי האזורים שציינת, למעשה כשיש פעילות היא בטבעון). להיפרד אומר שיוצרים קהילה עצמאית לגמרי ואז גם יותר אנשים מצטרפים לפעילות, כי היא קרובה וזמינה. אם תרצי להקים קהילה את מוזמנת לפנות אליי. בהצלחה.

למעלה