קהילה חדשה!!!

LiOr CaRtEr

New member
אוי נו זה כל כך לא קשור!!!

זה לא קשור לאופי של בנים וזה לא קשור להתנהגות וכלום! מה נראה לכם?! שהם קמו ליום מושלם אחד וראו את הלו"ז שלהם ואז החליטו "אה טוב.. זה מתנגש. אז נפרדים!?" זה כל כך לא עובד ככה!!! אם הם נפרדו, היו להם בעיות. ובבעיות אני לא מתכוונת לכמה ריבים וכמה ימים שלא היה להם כייף ביחד, אני מדברת על בעיות! ממש בעיות! שגורמות לפרידה! וזה לא משהו של כמה ימים, זה משהו שנגרר, אחרת לא נפרדים. אז אולי אין להם על מה "להתאבל". ואולי הם לא במצב שהם כואבים, ואולי מצד שני עוד כמה ימים הם כן יהיו! זה לא שחור ולבן! ואם הוא מסתובב עם בנות אחרות שיהנה! שיכייף! למי זה מפריע?! לפאריס? היא כבר לא איתו! מערכות יחסים זה דבר מסובך, זה לא פשוט. אל תנסו לנתח את זה, ואת מה שהיה ביניהם, ואת מה שיהיה עכשיו. דברים קורים מסיבה מסוימת, שניהם בסדר גמור. ההתנהגות בסדר גמור. וגם אם היא לא - באסה. זה לא צריך להפריע לנו.

backstreet girl

New member
אבל זה כן מפריע!!!

כי איכפת לנו ממה שניק מרגיש ואני יודעת שכואב לו כי קראתי שהוא אמר בראיון שהוא מאוהב בה כמו שהוא אף פעם לא היה מאוהב במשהי אחרת כך שבטח שהוא שבור עכשיו!!!

LiOr CaRtEr

New member
אבל את לא יודעת את זה!!

ואי אפשר לשפוט התנהגות של בנאדם סתם ככה! פשוט אי אפשר! ואי אפשר להעלות השערות! זה לא מתמטיקה! זה לא אם ככה אז ככה! אז הם אמרו שהם מאוהבים - קרה הרבה מאז! ושני אנשים מאוהבים לא נפרדים סתם ככה תנסי להבין שזה יותר מורכב מזה. ככה שההשערות האלו על למה הוא מסתובב עם בנות ואיך הוא מרגיש עכשיו וזה שבפנים הוא בטוח בדיכאון טוטאלי - זה כל כך לא לגיטימי שאני לא יכולה להתחיל להסביר לך את זה! וזה כל כך מעצבן אותי כל הניסיון הזה להבין מה עובר עליו! אם הוא ירצה שנדע הוא יודיע לנו אני מבטיחה לך. גם לי איכפת אם כואב לו אבל אני ממש ממש לא בטוחה שזה המקרה כרגע.

backstreet girl

New member
שמעי

יש משהו במה שאת אומרת!!! אבל כיוון שאני עקשנית וטיפשה אני אדבוק בדעתי!!! אני חושבת שהוא שבור מהפרידה הזאת!!! את חושבת אחרת-סבבות לחבובות!!!

LiOr CaRtEr

New member
תחשבי מה שאת רוצה -

אני מנסה לגרום לך להבין שהדברים לא כל כך פשוטים ויש עוד צד, בעצם עוד הרבה צדדים למצב הזה, ואיכשהו אפילו לגרום לך להרגיש יותר טוב (למרות שאני אישית לא חושבת שאת צריכה לקחת את זה כל כך קשה), וזה עיצבן אותי כל ההליכה העיוורת הזאת אחרי רגשות של בנאדם שאתן אפילו לא יודעות שאלו הרגשות שלו. כל עוד שאת מבינה שהמצב לא בהכרח כזה אני מניחה שאני יכולה להתגבר על עצמי וללכת להשתגע במקום אחר.

sivanick

New member
ליאור את צודקת

אי אפשר לשפוט בנאדם ולדעת מה קרה שם באמת פשוט שזה פתאומי וזה כואב לנו אבל אני משלימה עם זה כאילו זה החיים שלו והמערכת יחסים שלו ואני לא אתחיל לנחש מה קרה שם אני פשוט מעוניינת לדעת זה הכל...אנחנו סתם משתפות אחת את השנייה במחשבות שלנו אבל עדיף שלא נעשה מזה עניין ולא נתעסק בזה הרבה..שיעשה מה שבא לו חיים שלו. אני רק מקווה שהוא בסדר זה מה שהכי חשוב.

backstreet girl

New member
ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש

ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקושוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש ניקוש הייתי חייבת לכתוב את זה!!!

LiOr CaRtEr

New member
חחחח.. אתן יודעות מה זה מזכיר לי?!

שכחנו מהכת שלנו! "ניק תעשה לי אורגזמה!!"

NarihS

New member
חחחח צודקת :)

אני בעד מכיוון שהוא פרוד מפאריס, ללכת אליו ולעשות עליו את זממנו

hadasrulez

New member
חחחחחח עכשיו הוא במצב רגיש!! ../images/Emo3.gif

זה יכול לעבוד! לטובתינו חיחי