קהילה חדשה!!!

Liron271

New member
קהילה חדשה!!!

פתחתי קהילה חדשה ב- msn ואני מאוד ישמח אם תיכנסו/ תירשמו אליה וחשוב לציין שהיא חופשית לכולם
הכתובת היא: http://backstreet.cjb.co.il ואם הקישור לא עובד אתם יכולים להיכנס לאתר של msn קהילות ולחפש שם קהילה בשם The Backstreet Boys זה מאוד חשוב לי שכולכם תצטרפוואני מאוד אשמח אם תפיצו את זה לחברים אחרים שלכם שאוהבים את הבויז. תודה רבה, לירון.

NarihS

New member
איזה תמונות יפות!!!

בדיוק באתי לשים אותם, אבל הקדמת אותי! ואיזה כיף לראות אותו ככה..

sivanick

New member
תמונות יפות אבל...

טוב שלא כל הבנות שם יושבות עליו ומחבקות אותו הוא אפילו עוד לא נפרד מפאריס...אוף אני מתה לדעת מה באמת קרה ביניהם

backstreet girl

New member
איך? פרוד?

מסכן.....הוא שבור עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך את יכולה לומר דבר כזה???. גם אם הוא עכשיו פנוי וגם אם את חושבת שפריס לא מתאימה לו...... זה חרא לראות אותו ככה עכשיו...כי הוא בטח בדיכאון... הוא ממש ממש מאוהב בה...

backstreet girl

New member
מצד שני.......

כתבתי את זה לפני שראיתי את התמונות!!!!!!!!! בתמונות הוא שמח!!!!

NarihS

New member
רואה?

הוא שמח! הוא לא עצוב.. לא הייתי סתם אומרת שהתמונות יפות..

backstreet girl

New member
אבל מצד שלישי .....

שוב ..... לא כיף לראות אותו ככה..... כי הוא שבור מבפנים!!!!!!!

sivanick

New member
זה מה שמוזר לי איך הוא יכול להיות

כזה שמח ועם בנות עליו?! מה קורה פה? הבנתי שזה אחרי הפרידה אבל באותו ערב הוא כבר יצא לחגוג והצטלם וחגג עם בנות אני לא מבינה אותו..באמת..אני לא אומרת שהוא צריך לשבת בבית ולהתאבל אבל איך שהוא מתנהג זה מוזר אולי בתוכו הוא עצוב וכל זה אבל הוא מוכיח אחרת..לא יודעת כבר מה לחשוב..אני מבולבלת לגמרי.

sivanick

New member
עוד תמונות שלו עם מישהי

שנראה לי שהיא מפורסמת כי יודעים איך קוראים לה..

NarihS

New member
כי זה פשוט

בנים, (בכללי לא להרוג אותי, זה בעיקרון בהומור) הם חרא!!! זה כמו שאח שלי נפרד אחרי 3 שנים מחברה שלו ואחרי איזה כמה ימים נפגש עם בנות וכל מיני, זה מזה עיצבן... בנים לא יודעים להתאבל! לא כולם אבל רובם נדמה לי.. אוף! אנחנו הבנות צריכות ללמד אותם מזה להתאבל נכון!! חחח

backstreet girl

New member
אז את רואה שירנושקה!!

אולי כיף לראות אותו בתמונות שמח אבל הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש שבור מבפנים ובגלל זה לא כיף לראות את התמונות הללו!!!

sivanick

New member
בנים באמת לא יודעים להתאבל

אני כועסת על ניק!
ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה חחח מעניין מה עם פאריס אם אין תמונות שלה אז כנראה שהיא לא ממש יצאה אחרי הפרידה והיא אפילו לא דיברה על זה היחצ'"ן שלה או משו כזה דיבר בשמה...היא באמת כואבת את הפרידה.

mya 6

New member
מה יש לו להתאבל? פאריס לא מתה

או משהו כזה. לכל אחד יש את הדרך התמודדות שלו עם הדברים. וחוץ מיזה, עם הוא יוצר למסיבות, משמע שהוא רוצה להנות.. אני לא מאמינה שהוא היה יוצא למסיבה ומתחיל לבכות בלי מעצורים.. ואנשים לא נפרדים סתם ככה. יש להם את הסיבות שלהם, שכנראה אנחנו לעולם לא נדע אותם. אז על תעשו מניק חרא קטן או לחילופין, בכיין.

sivanick

New member
זה לא שהוא צריך לשבת ולבכות

אבל את היית יוצאת לבלות ומצטלמת עם בנים אחרים כמה שעות אחרי שנפרדת מחבר שלך? זה פשוט מוזר אבל שיעשה מה שבא לו..

למעלה