קדם אירוויזיון 2013 על פי ההתצעה שלי סוף סוף

s a g i 87

New member
לפי הנ"ל יהיו 30 אמנים בקדם אירוויזיון 2013

vivaeurovision

New member
בשנים עברו גם היו 30 אומנים מועמדים

רק שאת תהליך הסינון עשו בחדרי חדרים והפעם על פי ההצעה זה יהיה בצורה שקופה.

VickyRosti

New member
אני לא בטוחה שאותם 30 מועמדים

הביעו בכלל את הסכמתם להשתתף באירוויזיון. עובדה שאפילו חלק מ-8 המועמדים הסופיים לא הכינו אפילו שירים, ובסופו של דבר הבחירה הייתה רק בין 4 שירים: איזבו, מאיה בוסקילה, חן אהרוני וולדי בלייברג, כשהשיר של צביקה פיק נפסל מפני שהיה כולו באנגלית. אבל מה הסיכוי ש-30 אמנים בעלי ניסיון בימתי יסכימו להשתתף בקדם פתוח, להתמודד מול זמרים אחרים ולהסתכן בהפסד? על הנייר זה נשמע מצויין, אבל במציאות הקיימת זה לא בר ביצוע. אני מעריכה מאוד את המוטיבציה של אמיר גילת וחושבת שקדם פתוח עם הרבה משתתפים עדיף על תחרות מיני-קדם לזמר אחד, אבל נראה לי לפעמים שהוא קופץ יותר מדי גבוה מעל הפופיק. מוטב היה להתמקד בקדם שיתקיים בערב אחד, עם 10-12 משתתפים.

vivaeurovision

New member
כמה אפשר לקשקש....

נו באמת... אני מגייס מחר 50 אומנים עם שירים ראויים ומתאימים... על מה את מדברת ? זמרים עם ניסיון בימתי זה כל זמר מיקצועי וזה ממש לא בוגרי כוכב נולד או אלמונים חובבנים.... הכל תלוי בשיר ואני עובד שנים ככה במיזמים שלי ובהפקות האומנותיות שאני עושה ואין שום בעיה בכלל.... נדבקתם לשמות עכשוויים של זמרי צעצוע שבקושי יודעים לשיר ומקשקשים ומקשקשים.... סוף סוף ברשות הפנימו שמה שחשוב זו השיטה ולא השמות .... מי שירצה ויעמוד בקריטריון של ניסיון בימתי והתאמה לאירוויזיון ישתתף בתהליך ואם יהיו יותר אז יסננו בעזרת המדיה החדשה.... לפני שנתיים הגישו 50 אומנים כל אחד 2 שירים אז מה הבעיה ? דרך אגב רשות השידור מפיקה באותה שיטה את הערביזיון אז אין פה שום בעיות הפקה כשאנשי מיקצוע עוסקים בזה ולא אינטרסנטים ונראה לפי ההתנהלות בפועל וגם הפעם אם ההתנהלות לא תהיה מיקצועית וראויה ושוויונית והגונה אני שוב לא אשב בשקט .. אני מתכוון להגיש לפחות 10 זמרים ושירים שכולם עומדים בקריטריונים וראויים והשירים להיטי אירוויזיון שכולם מתאימים למקום ראשון ומגוונים מאוד וחלקם עם מאפיינים בינלאומיים וישראליים שתואמים את המסגרת והדרישות להצלחת השירים וכמנהל אומנותי ועורך מוזיקלי כבר עשיתי מראש את העבודה לרשות השידור שהבאתי להם עם כפית זהב הצלחה מובטחת והנאה לצופים ולי בכלל לא אכפת אם האומנים שלי או השירים יזכו לייצג אותנו או רק ישתתפו ויקבלו במה... היום אני לא משקיע סתם בסינגלים בשביל כמה השמעות וזו במה נפלאה לאומנים וליצירות וסוף סוף הושגה המטרה ואימצו את הפורמט שהצעתי אז תפסיקו לבלבל את השכל כי אתם לא מבינים כלום ותמיד טועים ומטעים וכהר לא שמים על הדעות שלכם כי כל הזמן אנחנו נכשלים ואתם חלק מהכשלון.... תנו לאנשי מיקצוע כמוני לטפל בזה ואז תראו תוצאות ותפסיקו לתת עצות כי אין לכם שום רקע וידע מיקצועי רלוונטי ומעולם לא עשיתם כלום בתחום ואתם לא יודעים איך הדברים צריכים לעבוד מיקצועית. נמאס מטחינת המים שלכם כל שנה אותו דבר. אין על מה עוד לדון כשיהיו שירים תביעו דעתכם לגופו של שיר כרגע אין מה לבלבל תמוח חוץ מלברך על הפורמט שאומץ.

VickyRosti

New member
כרגיל, אתה רואה רק את עצמך...

איך עוד לא למדתי שלא צריך להתייחס לאף הודעה שלך כאן, כי אתה תמיד תגיב בזלזול ובהתנשאות! איזה זמרים תביא? את חנה גור, צחי מוסא ומרינה פיינגולד? שיהיה לך לבריאות! אני מתערבת איתך שהקדם שרשות השידור מתכננת לא ייצא אל הפועל, ואם יהיה בכלל קדם פתוח עם 10 משתתפים, זה יהיה נס!

vivaeurovision

New member
אני לא מתערב על כלום...

אבל אם שוב יהיה כשלון זה רק באשמת האחראים ואז זה כבר יהיה שיא השיאים ויצטרכו לנקוט בצעדים ממשיים כולל הסקת מסקנות אישיות חד משמעיות נגד הגורמים הרלוונטיים.... לגבי הזמרים שאני אביא חנה גור וצחי מוסא ממש לא.. לגבי מרינה פיינגולד זו זמרת שיש בודדים עם כשרון ,קול ומוזיקליות ותיאטרליות וניסיון כזה כמו שיש למרינה והיא מבחינתי דיווה בסגנון של ירדנה ארזי ..... אני בטוח אגיש את מרינה פיינגולד,אלייב,לימור שפירא שדרך אגב כבר אושרו על ידי רשות השידור כמתאימים וראויים לאירוויזיון רק שלא הגיעו לשמיניה על פי הצבעת הועדה הקיקיונית כך שעם הגדלת הרשימה ל 30 אז הם בטוח חייבים להיות בפנים ויש לי עוד לפחות 7 אומנים כאלה.. וחוץ מזה שאני מיחס חשיבות לשיר והאומן רק שיהיה מיקצועי ויתאים אומנותית לעניין ולשיר ואני הכנתי מבעוד מועד לפחות 15 להיטים אירוויזיוניים במגון סגנונות והסקיצות כבר מוקלטות עם מגוון אומנים ומחכות רק לרגע המתאים.... בוודאי שאני דואג לאומנים המיקצועיים שפנו אליי וביקשו עזרתי וליצירות שלי גם ושל יוצרים מוכשרים וראויים אחרים שלא מקבלים במה באופן מיקצועי והוגן ואני מייצג אלפים בגישה ובמאבק שלי.... הפעם ברשות השידור לא יאכזבו כי זה יהיה הודעה הלכה למעשה שהם כשלון ויצטרכו ללכת הביתה סופית.....

VickyRosti

New member
תאמין לי שיש לי בטן מלאה על רשות השידור

ואני מסכימה איתך שצריך שקיפות מלאה ושמה שקובע זה בראש ובראשונה השיר ורק אח"כ האמן, אבל אם בשנה שעברה בבחירה בדלתיים סגורות רשות השידור כל כך התקשתה לגייס אמנים שיגישו שיר (מבלי שיצטרכו "להתבזות" בתחרות קדם פומבית), מה הסיכוי שהשנה זה יהיה אחרת? ניחא אם רשות השידור תתחיל לפנות לאמנים ותסכים לקבל סקיצות של שירים כבר בספטמבר או אוקטובר, כדי לבדוק את ההיצע ולהספיק לבחור 30 שירים אחרי בחינה מקיפה, אבל כפי שכולנו מכירים את רשות השידור, היא תתחיל בתהליך לכל המוקדם בדצמבר, שוב ברגע האחרון, ההיצע שתקבל יהיה מצומצם, זמרים יכתבו שירים בדקה ה-90, ובסופו של דבר הם ייאלצו להסתפק במקסימום 12 שירים שהצליחו איכשהו "לגרד". שלא תבין אותי לא נכון: אני מאוד בעד הפורמט שרשות השידור מתכננת, אבל אני בספק גדול אם זה יהיה בר ביצוע.

לגבי מרינה פיינגולד, היא מצויינת, אבל היא כבר מבוגרת, ועם כל הצער והכאב, האירוויזיון שייך לצעירים. אנחנו לא סרביה, מקדוניה או בוסניה שיכולות לשלוח זמר בן 40+ ולהתברג ב-TOP 10, כי לנו אין שכנות וקהילות מהגרים תומכות. לגבי אלייב, אני אהבתי אותם ב-2005 ואשמח מאוד לראות אותם באירוויזיון עם שיר פולקלוריסטי סוחף והופעה ססגונית.

vivaeurovision

New member
איזה מבוגרת ? 35 זה מבוגרת ?

לגבי אי הצלחה הכל סיפורים לא הצליחה .. איזה לא הצליחה ? את יודעת בכלל מה היה התהליך ? כל חבר ועדה זרק סתם מהשרוול שלושה מקורבים ואחר כך בחרו מתוכם 8 שיגיש שירים .. אז איך יהיו בדיוק שירים ? דרך אגב את יודעת שאני מכבד אותך ואת לא נמנת על אלה שציינתי כקשקשנים ואני מאוד אוהב לשמוע דעתך אבל לא כשהיא חוזרת על עצמה ונטולת ביסוס עובדתי של רקע העניין....

VickyRosti

New member
מרינה פיינגולד כבר בת 43

היא הייתה ילדה בת 10 כששרה את "ילדיסקו" בפסטיבל שירי הילדים בסוף 1978, וכמי שהייתה אז ילדה בעצמה, אני זוכרת היטב שהיא הייתה יותר גדולה ממני. אבל בשביל מה הוויכוח? הרי רוב הסיכויים שהיא אפילו לא תיכנס לקדם, וגם אם כן, היא הרי לא תזכה לעולם...

vivaeurovision

New member
מרינה חברה שלי והיא היתה ילדה בת 8 בסוף 1978

לא תיכס ? חח אז זה כבר יהיה באמת עניין לבית המשפט.... איך את יודעת שמעת תשיר שלה ? לדעתי יש לה שיר פגז מבחינתי עדיף על אלייב אפילו.... והיא מ דהימה מבחינת הופעה בחי ושואו.... ולגבי זכייה אלוהים גדול.. ואני לא מתלהב לזכות העיקר ההשתתפות במסגרת זה כבר נותן לי מספיק.....

VickyRosti

New member
אוקיי, היא עדיין עברה את גיל 40

ובאירוויזיון של ימינו זו בעייה, כשרוב הזמרים שמתברגים גבוה הם צעירים בני פחות מ-30. על כל פנים כל הוויכוח הזה מיותר, כי אין מצב שמבין 30 משתתפים (אם התוכנית הזו בכלל תצא אל הפועל) בדיוק היא תזכה.

vivaeurovision

New member
גיל ממש לא מעניין....

ואין שום בעיה.... למה בת כמה דנה שזכתה בקדם ? בת כמה עידית הלוי שהגיעה שניה ? בני כמה היו האומנים בקדמים קודמים .. 2005 ו 2006 וצביקה פיק בועדות בשנים האחרונות... בקיצור שטויות לדעתי ואני דווקא בעד זמרים מבוגרים ומנוסים יותר ולא בוגרי תוכניות ריאליטי סתמיים שאין בהם שום יחוד מה הם כבר יכולים לשיר עוד בלדה גלגלצית יבשה שלא מייצגת אותנו או שיר פופ סתמי שהוא חיקוי עלוב ? עזבי בחייך.... שלחו את כל הגילים .. ורק שנה שעברה הגיעה הרכב שהגיל הממוצע של חברי הלהקה נושק ל 80 חחח

matanp88

New member
ה"בוגרי ריאליטי סתמיים" שאתה מדבר עליהם...

הביאו הישגים יותר מדנה, יותר מאיזבו, יותר מאחינועם ומירה ויותר מטיפקס שהם כביכול מבוגרים.
אתה זה שאומר לא להתווכח עם עובדות ואתה מתווכח איתם.
בקשר לבלדה סתמית - עובדה, זה מה שמצליח לנו, אז למה לא להשתמש בזה אם זה עוזר לנו?!

vivaeurovision

New member
כי בחרו לא נכון ושירים גרועים...

זה שבמקרה שלחו שלושה בוגרי כוכב נולד ב 40 שנה שישראל משתתפת לא אומר שזה טוב ומתאים....

matanp88

New member
אבל איך אפשר להגיד שהם שירים גרועים

ושבחרו לא נכון אם העובדה היא שהשירים ה"גרועים" האלה הצליחו?!
ושירי, הראל ובועז הם לא במקרה, הם היחידים יוצאי כוכב נולד ששלחנו ושלושתם ללא יוצא מן הכלל הביאו הצלחה.
אתה מתווכח על עובדה פשוטה.

VickyRosti

New member
מקום 9 זו הצלחה נאה בכל מקרה

על אחת כמה וכמה כשמדובר בישראל ולאור העובדה שבועז השתתף בגמר קשה במיוחד עם הרבה מדינות מקומבנות והרבה שירים ווינריים. בכל מקרה הלוואי עלינו מקום 9 שוב! זה בטח יותר טוב ממקום 15 או מקום 13 בסמי...

למעלה