קדבורי זה שוקולד
אבל מגעיל...

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo88.gifקדברי- הגיע זמן הביקורת!

לאחר הדיונים כבדי המשקל כאן בפורום בנושא שוקולד קדבורי (תפגע או לא תפגע בעלית?+ הפרסומת התמוהה...) החלטתי שהגיע הזמן לטעום ולראות על שום מה המהומה. אצתי רצתי לסופר וחיש מהר קניתי:
"FLAKE" - חטיף שוקולד מקופל עתיר חלב.
"SNOW FLAKE"- שוקולד לבן מקופל מצופה שוקולד חלב.
"NOKOUT"- אצבעות וופל במילוי שוקולד קופל מצופות שוקולד חלב. והנה תוצאות מבחן הטעימה שערכתי:
"FLAKE"- הגירסה האירית למקופלת- השוקולד מתקתק מאוד ואפילו מידי, שביר לאללה ומתפורר בקלות. השוקולד ממש נראה "מלוכלך" בגלל כל הפירורים. ח"ח על האריזה שניתנת לסגירה חופשית על ידי סיבוב הקצה שלה.
"SNOW FLAKE"- בניגוד לקודם, מדובר בשוקולד קשיח שעד שלא שוברים אותו לא לכלך. כששוברים אותו אז בסך הכל כמות הפירורים סבירה. השוקולד הלבן- לבן מידי, נראה תעשייתי מאוד. גם כאן המתיקות שולטת מה שמוגזם אפילו לטעמי. לצערי בחטיף זה הסגירה רגילה ומי שלא סיים את השוקולד צריך להסתדר באופן עצמאי ולמצוא דרך לאטום אותו.
"NOKOUT"- במילה אחת- אכזבה! ממש לא טעים. חסר טעם. מיותר לחלוטין. הוופל סתמי לחלוטין, השוקולד המקופל בפנים אמנם אטרקציה נחמדה אך לא מסתדר עם הוופל. אמנם אכלתי אצבע שלמה כדי לתהות על קנקנו של חטיף זה על מנת לכתוב לכם את דעתי, אך לאחר שמילאתי את חובתי לציבור הנכבד פה בפורום אין סיכוי שהוא ייכנס אל פי... לסיכום, אם חייבים לקנות אז SNOW FLAKE הוא ההכי סביר מבין שלושת החטיפים שנוסו על ידי, אבל אם יש אלטרנטיבות אחרות, ממש לא חייבים... אשמח לקרוא חוות דעת נוספות על שוקולד וחטיפי קדבורי שניסיתם.

פIלי

New member
תודה!

עזרת לי עם זה, באמת רציתי ביקורת על השיר המזעזע שאני נאלץ לשמוע 5 פעמים במהלך כל תוכנית בערוץ 2. טוב לפי הביקורת, אני חושב שאני לא ייתקרב אליהם... אבל תגיד, ניסית את השוקולדים הרגילים? זתומרת אלה שהם לא חטיפי שוקולד?

liti

New member
לגבי השוקולד הרגיל,

אכלתי אותם מזמן ולא בארץ, אני ממש לא זוכרת את טעמם. מקווה שהם יותר טובים מהחטיפים.

מילקי26

New member
ניסיתי את ה-SNOW FLAKE

של קדבורי נחמד מאוד הרבה יותר טוב מה מה"מקופלת" שלהם

אכלתי את החלב והמריר

שניהם דוחים, בחלב יש טעם חמוץ (איפה שוקולד ?) ובמריר יש טעם של שוקולד שנשאר חודש מחוץ לאריזה, איכס !!!!

קדבורי זה שוקולד../images/Emo67.gifאבל מגעיל...

הביאו אצלי לסופר דוכן מיוחד של קדבורי שעליו נמצאים המוצרים.
יש חפיסות שוקולד חלב של 100 גרם ו 200 גרם.
יש חפיסות שוקולד חלב עם אגוזים של 100 גרם ו 200 גרם.
יש מעין מקופלת ארוכה, יש עוד מקופלת ארוכה מצופה שוקולד עם וניל בפנים. ועוד כמה דברים שאני לא זוכר בדיוק, שתואמים דברים קיימים של עלית. טעמתי מהמקופלת הארוכה. השוקולד היה כבד, צמיג ודביק בפה.
אותו דבר היה גם עם החפיסה של השוקולד חלב הרגיל.. נשאר שוקולד, אני אנסה לטעום אחר כך, אולי יהיה יותר טעים
אבל אני חושב שאני אשאר עם הפרה של עלית.

ליאן.

New member
הממ...

אולי צריך להתרגל לטעם ואז זה משתפר ? <ליאן מנסה למצוא שביב תקווה לשוקולד איכותי מאחורי קמפיין מושקע ומבטיח>

אה, סליחה... *מצביעה מבויישת בפינה*

*שיעול* אה.. האמת היא, *שיעול* שטעמתי לפני שבוע את "נוקאאוט" של קדבורי, ו.. דווקא די אהבתי. *מתגוננת מפני סקילה אפשרית*

cj33

New member
זה באמת דוחה

זה טעם של שוקולד יבש שהשאירו אותו באריזה פתוחה שבועיים בארון...

ניסיון שני

אוקיי.. את החפיסת שוקולד טמנתי אצל אח שלי במגירה, מסתבר שהמשפחה חגגה עליו "תודה שהבאת לנו שוקולד."(בלי ציניות) אבל סיכמו "הטעם לא היה משהו" . בערך ב 3:00 בלילה קמתי, וניסיתי את הקדבורי מקופלת שוקולד לבן - מצופה בשוקולד חלב. שהיה דווקא די טעים וסביל. (השוקולד של המקופלת הרגיל שלהם, של שוקולד חלב, נשאר לא טעים..) . עדיין.. מקופלת האמיתי יותר טעים.

למעלה