קבצי BIN

הגר לי

New member
קבצי BIN ../images/Emo4.gif

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך פותחים קבצי BIN עם CUE מה זה אומר לצרוב את הסרט דרך ה- CUE? יש לי קובץ BIN ואליו מצורף קובץ CUE. איך צורבים קובץ כזה? אני אודה אם תסבירו לי שלב שלב כי תמיד יש לי בעיה עם הקבצים האלו ואני רוצה סוף סוף לדעת איך מתעסקים עם זה. תודה רבה מראש.

kkdd

New member
שני דרכים שאני משתמש ומרוצה ../images/Emo13.gif

תוריד תוכנה בשם WINISO היא תחלץ לך את הקבצים כמו ב WINZIP ו WINRAR אם אתה רוצה לצרוב את הקבצים ישירות תפעיל את נרו תלך ל FILE-OPEN ותבחר את הקובץ BIN שלך ויאללה לצריבה (גפרור אדום למעלה)

הגר לי

New member
אז זהו שזה לא עובד לי ../images/Emo10.gif

יבאתי את הקבצים לכונן אצלי במחשב וניסיתי לפתוח את הקובץ הכי גדול מבינהם (סיומת MPG) עם כל הנגנים האפשריים וזה בכל זאת לא עבד. הקובץ הוא SVCD עם תרגום מובנה (זה משנה משהו?) זה פורמט שמוכן ישר לצריבה עם קובץ BIN ו- CUE. בכל אופן, עדיין לא הצלחתי לפתוח.

kkdd

New member
אם חילצת את ה BIN אז סבבה

אתה יכול להגיד
כעת יש לך כמה תיקיות באחד מהם יש MPEG נכון? תתקין את המקודד MPEG בקישורי הפורום-מקודדים ותראה במדיה פליר לא עובד? תשתמש בתוכנה VLC קישרי הפורום-נגני סרטים

ALEF111

New member
ומה השיטה בנרו אקספרס

כי כמו שכתבתי בשירשור הקודם הנרו סוגר את עצמו לאחר ביורת ה CUE אלון

kkdd

New member
בכל צריבה הוא מכבה את עצמו בסוף

אבל הוא צריך להמיר את הסרט מ AVI ל MPEG נרו לא עושה את זה טוב TMPEG ואחרים עושים זאת מעולה ואחרי ששזה MPEG שיצרוב ב נרו

ALEF111

New member
אני אחדד את השאלה :

יש לי סרט (או כל אימג' אחר) שיש לי את ה CUE וה BIN שלו, אני רוצה לצרוב אותו בעזרת נרו אקפרס. בגלל שהוא אימג' אין צורך לעשות שום המרה. מה הדרך הנכונה יש לי נרו אקספרס 5.5.9.9 אלון

kkdd

New member
עניתי קודם ואצטט

אם אתה רוצה לצרוב את הקבצים ישירות תפעיל את נרו תלך ל FILE-OPEN ותבחר את הקובץ BIN שלך ויאללה לצריבה (גפרור אדום למעלה)

ALEF111

New member
איון אפשרות לבחור את ה - BIN אלה

רק את ה CUE ושאני עושה זאת התוכנה חושבת קצת (שעון החול מופיע) ואז מפסיקה ( התוכנה ניסגרת). אני בוחר ב -DISK IMAGE OR SAVED PROJECT בתפריט של הנו. אלון

kkdd

New member
אז אולי תחלץ אותו עם WINISO ?

ואז תצרוב אותו בנרו?

למעלה