קבל שבת

steelwater

New member
קבל שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Ch3nf3l

New member
חג שמח, למרות שעבר

משהו טוב שקרה השבוע: היה קצת חופש, היה כיף אתמול. זהו. משהו רע שקרה השבוע: ירד גשם בדיוק כשלהקה של חברים שלי הופיעה... וגם הייתי חולה כמה ימים, ביום הראשון זה היה צמרמורות בכל הגוף ביחד עם חום, ביום השני לזה היה לי חום ורצתי לשירותים 11 פעם (!), ביום השלישי והרביעי ואולי גם החמישי היו לי כאבי בטן שלא נגמרו. סרט טוב שראיתי השבוע: "איך לענות על שאלה כשיש לך אותה תשובה עליה, אבל לגוון" לא.. שיר השבוע שלכם: Death Cab For Cutie - A Lack Of Color וזהו.. לא ממש היה לי גיוון השבוע, שאר השירים הרגילים.. חח..

DivineComedy

New member
חג ש.

טוב: נשארו רק 3 ימים לאיטליה!! רע: המחשב שלי עושה בעיות אני מתכנן שידרוג עצבני עוד חודש סרט: דוקומנטרי על צ'ה גווארה... מרתק וגם דוקומנטרי על אבי קאופמן, אנרכיסט משנות ה60 מארה"ב....גם מרתק שיר: Genesis Supper's Ready וגם Focus - Hocus Pocus השיר השני בלינק למטה. http://www.youtube.com/watch?v=0yekVlhBeTA

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע: הארוחת חג הייהת מאד נחמדה וראיתי את בן דוד שלי שהיה בלבנון ולא ראיתי אותו איזה 3 חודשים ובזמן הזה גם דיברתי איתו רק איזה פעם אחת אז היה ממש כיף לראות אותו. פירסמו לנו לפני כמה זמן משמרות להרבה זמן ויש לו הרבה פחות משמרות ומשמרות יותר טובות, רק לצערי השובע דווקא יש לי שבוע קשה עם הרבה משמרות. משהו רע שקרה השבוע: רבתי קצת עם ההורים בבוקר. יש לי השובע הרבה משמות. ראשון לילה, שלישי לילה, חמישי בוקר ושבת. ישבנתי היום מאחרי 12:00 בצהריים עד אחרי 24:00 בלילה חחח! ועכשיו אני ערה ואני לא יודעת אם אני אצליח להירדם עד מחר בצהריים ויש לי מחר משמרת לילה אז זה בעייתי. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי אתמול את "מזימות זרות" וזה היה סרט ממש טוב וגם ראיתי את "מר וגברת ס'מית" שוב בצבא אבל לא ממש שמתי לב אליו והתרכזתי בו וגם חלק מהסרט עליתי למעלה. ראיתי את "פרחי שבורים" השובע וזה סרט ממש לא טוב. אני ממש ממליצה לכם לא לראות אותו. לא קורה בו כלום וזה יהיה פשוט בזבוז נוראי של הזמן שלכם. שיר השבוע שלכם:The Perishers - Pills הא, אני מאוהבת עד קצות האצבעות של הרגליים בשיר הזה! One may think" we’re alright But we need pills to sleep at night We need lies to make it through the day We’re not ok" ובכלל כל השיר הזה מדהים. תמונה של מה שבא לכם

למעלה