קבלת כתובת מלאה (כולל עוגן) מהשרת..

קבלת כתובת מלאה (כולל עוגן) מהשרת..

אני צריך לקבל כמחרוזת למשתנה את העוגן שמוגדר בכתובת של העמוד הנוכחי. הבעיה היא שאני לא מוצא איך אני יכול לקבל את הכתובת המלאה של העמוד כולל העוגן (כדי לפרק אותה ולקחת רק את העוגן). ניכנסתי לאתר הזה... וובמאסטר משהוא (
)... לעמוד הזה, שם מפורט כל מה שניתן לקבל מהשרת על העמוד, וגם שם לא מצאתי... אודה על כל פיסת מידע ואפילו הקטנה ביותר שתוביל לפיתרון הבעיה

חחחח ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

רק בגלל זה אני מוכן להטריד מישהו בעבור התשובה... אני אפילו יעשה את שזה טלפונית

aphrodisiac666

New member
אהההההה

כן עכשיו ראיתי שבעמוד הזה יש כבר עוגן וזה לא עובד אז כדאי שזה יעבוד כאשר אתה יוצר את הלינק לעמוד קודם תרשןם את העוגן ואחריו את שאילתה זאת אומרת ככה:
www.webmaster.org.il/pagename.asp#ogen?lala=boom​
ודרך אגב זו הדרך הנכונה לרשום את זה כי עוגן הוא חלק מהכתובת של העמוד אז הוא צריך לבוא לפני מחרוזת השאילתה

זה לא כ"כ בשליטתי....

יש עמוד שהכתובת שלו היא משהוא כזה:
http://www.webmaster.org.il/page.asp?subject=6&level=3​
עכשיו, אחרי שהדף נטען והלקוח התחיל להיסתובב שם, נניח שהוא לוחץ על עוגן באתר, זה משנה את הכתובת למשהוא כזה:
http://www.webmaster.org.il/page.asp?subject=6&level=3#obj6​
אח"כ, רק אחרי שהוא לחץ על העוגן, הוא לוחץ על כפתור להעתקת הכתובת לקליפ-בורד שלו. אני רוצה שהיא תועתק כמובן עם העוגן... הדפדפן מוסיף את העוגן באופן אוטומטי בסוף הכתובת ולא ישר אחרי שם העמוד הנוכחי...

aphrodisiac666

New member
רגע...

אם הקליינט מבצעה העתקת כתובת לקליפבורד אז למה אתה מנסה להוציא את הכתובת בASP ולא בJS על-ידי LOCATION.HREF ??

עם ההעתקה אין לי בעיה....

אח"כ כשהוא מדביק את הכתובת - הכתובת צריכה להיתפרק בצד שרת... מסובך מה שהולך שם - ואם לא הילדה הייתה מעורבת ורואה מה קורה שם הייתי מסביר בדיוק - אולי יש דרך יעילה יותר לעשות את זה, אבל אני מניח שאם גם היא עברה על זה - אין מצב אחר. תודה!

aphrodisiac666

New member
טוב אולי

תסביר לי פה מה קורה שם שלב שלב במדוייק ואז נמצא פתרון - כי אתה יודע שאין דבר כזה שאין דבר כזה!!!

orimagic

New member
בצד לקוח זה location.hash אבל

אני לא יודע איך מתיחסים לזה בצד שרת.

טוב, תקשיב...

הילדה מצאה לי פיתרון שעובד (בצד לקוח), אבל אני מתעקש לעשות את זה עוד על השרת וככה למנוע מהעמוד בכלל לרדת ללקוח בתנאים מסויימים. לאור הפיתרון הנחמד שהילדה נתנה - אני לא אסבך אותכם יותר מידי, ואשאל את זה ככה: האם ניתן בדרך כלשהיא לקבל את הכתובת המלאה של העמוד עוד בשרת (כולל דומיין, נתיב, שם עמוד, קווארי סטרינג, עוגן)? ושאלה נוספת שהיתפתחה לה LIVE מהשטח - האם ניתן לעשות משהוא בסיגנון location.href בצד לקוח - רק שלא יתן לי את הדומיין? ז"א שיתן לי רק את שם העמוד עם הנתיב + קווארי סטרינג + עוגן. ז"א כל מה ש- location.href נותן - רק בלי הדומיין עצמו
ניתן? תודה!

aphrodisiac666

New member
יש לי רעיון

למה שלא תעשה דבר זה: כאשר אתה בעמוד את הכתובת שלו צריך, תעשה SUBMIT שלו לעצמו שוב ואז על-ידי HTTP_REFERER תוכל לקבל את הכתובת המלאה לתוך ASP אין לי אפשרות כרגע לבדוק את זה על המחשב אבל נראה שזה חעבוד תנסה ותפרסם את תוצאות הניסוי !!!

בלתי אפשרי מבחינתי...

כי משקל העמוד הוא בערך 200K (רק קוד
) וזה יקח שנים ללקוח להעלות את האתר ככה...

orimagic

New member
ומה עם לשים שורה כזו בתחילת

הדף ASP שלך?
<%if request.QueryString("hash")="" then %><script>if(location.hash<"#")location.replace(location.host+location.pathname+location.search+"&hash="+location.hash.replace("#","")+location.hash);</script><% המשך הסקריפט​

אממ...

זה אתר שלך כל הלינקים ? אולי אפשר להעביר את העוגן, כפרמטר אחר..
http://www.domain.co.il/para.asp?id=130&msgid=7971164&hash=7​

אני לא יכול כי....

העוגן ניכתב אוטומטית ע"י הדפדפן. זה לא משהוא שאני כותב - פשוט אם הלקוח לוחץ על אחד העוגנים בעמוד - הכתובת של העמוד אוטומטית משתנה... מה שכן - אני יכול לפני שהלקוח מעתיק את הכתובת - למקסס את העוגן, ולהעתיק לו את זה בצורה שאתה אומר. ז"א שאני דיי אעקוף את הבעיה... אבל זה בכל זאת סוג של פיתרון...
תודה! ו.. אורי - אם התכוונת לאותו דבר - כנראה שפשוט לא הבנתי מה אמרת
תודה לכולם
ו.. זה ממש שערוריה שאי אפשר לקבל כתובת מסכנה של העמוד... חייב להיות לזה סיבה כלשהיא

למעלה