קבלו האי סי קיו של תום אבני 177700172 המסנגר שלו tomavni_320@hotmail.com
ה החאפר מהמושב New member 28/5/06 #1 קבלו האי סי קיו של תום אבני 177700172 המסנגר שלו [email protected]
מ משוגעת על הטירוף New member 28/5/06 #2 כן מאמי... זה שאנחנו בנות[רובנו] לא אומר שאנחנו ילדות קטנות שמאמינות שזה האיסי והמסנג'ר של תום אבני, ולא אומר בכלל שאנחנו אוהבות את תום אבני
כן מאמי... זה שאנחנו בנות[רובנו] לא אומר שאנחנו ילדות קטנות שמאמינות שזה האיסי והמסנג'ר של תום אבני, ולא אומר בכלל שאנחנו אוהבות את תום אבני
מ משוגעת על הטירוף New member 28/5/06 #3 וחוץ מזה בפרטים שלו באיסי כתוב "אני לא תום אבני המפורסם אל תשגעו אותי" [סתם רציתי לבדוק של מי זה באמת] עכשיו כך את המקלדת והעכבר וגלוש מפה למקום אחר
וחוץ מזה בפרטים שלו באיסי כתוב "אני לא תום אבני המפורסם אל תשגעו אותי" [סתם רציתי לבדוק של מי זה באמת] עכשיו כך את המקלדת והעכבר וגלוש מפה למקום אחר
E eynav16 New member 29/5/06 #5 חחחחחחח כן בטח לא ניראה לי שלתום אבני יש אי סי קיו אולי מסנגר קצת יותר הגיוני.. חוץ מזה...מה ניראה לך שמישהו מאמין??
חחחחחחח כן בטח לא ניראה לי שלתום אבני יש אי סי קיו אולי מסנגר קצת יותר הגיוני.. חוץ מזה...מה ניראה לך שמישהו מאמין??