קבלו את הבן-אדם המסכן

• פותח הנושא YYZ
  • פורסם בתאריך

d r u m a n

New member
חבל שכל העולם כל כך צר עין.

הם לא קולטים שבלי מוסיקה הם היו במקום אחר ממה שהם היום. אני מוכן להתערב שהאחיות האלה שתיהן לא יוצאות מהמטח כל היום ומבשלות לאורחים שבאים אליהם. אולי הן צודקות יש שעות שאסור. אבל הגזימו יצורות! שנוא כאלה. זה מזכיר לי שתמיד אני וחבר שלי לא מבינים את הזקנים האלה שכאילו מטרת החיים שלהם זה לבאס ילדים קטנים. מכירים? אתה יוצא בסבבה עם חבר בגיל 10 לשחק כדורגל מתחת לבית, פתאום יוצא איזה שכן זקן ואומר "זה לא מגרש משחקים!". עכשיו תחשבו, הזקן הזה לא היה בן 10? הוא לא רצה לשחק כדורגל? הוא לא אומר לעצמו כמו כל אחד מאיתנו שכשהוא יהיה זקן הוא יתן לכולם לשחק מתי שבא להם???? פאאק אני לא מבין אנשים לפעמים.

elad2002

New member
זה 3000 לא 2000

זה 1000 שקל פיצוי ועוד 2000 שקל הוצאות משפט זונות אני שונא כאלה אנשים

Symbolic

New member
אני מבין אותן

בסדר, אז יש לנו תחביב, ואנחנו אוהבים לנגן, אבל אי אפשר להפריע לאנשים אחרים בצורה כ"כ מוגזמת. זה כמו שיש בן אדם שגר מעליכם והוא כדורסלן, והוא כל היום מכדרר בכדור על הרצפה, שזה התקרה שלכם, וגם בלילה, ואתם לא יכולים לישון, וביקשתם, ועתרתם, והכל, ולא עוזר והוא לא מפסיק, הייתי עושה כמו שהאחיות עשו. עצוב אבל נכון אפשר להתאמן אבל גם לגלות התחשבות

Symbolic

New member
אני מבין אותן

בסדר, אז יש לנו תחביב, ואנחנו אוהבים לנגן, אבל אי אפשר להפריע לאנשים אחרים בצורה כ"כ מוגזמת. זה כמו שיש בן אדם שגר מעליכם והוא כדורסלן, והוא כל היום מכדרר בכדור על הרצפה, שזה התקרה שלכם, וגם בלילה, ואתם לא יכולים לישון, וביקשתם, ועתרתם, והכל, ולא עוזר והוא לא מפסיק, הייתי עושה כמו שהאחיות עשו. עצוב אבל נכון אפשר להתאמן אבל גם לגלות התחשבות

ToiletDuck

New member
אחיות לסביות... מעניין...

זה אומר שהן שוכבות אחת עם השנייה גם?

YYZ

New member
לא!

זה אומר שהן "אחיות" זה התירוץ שלהן למה הן גרות ביחד הבן אדם הזה דוגרי זונה, אבל אם זה ככה אז למה הכנים האחרים לא אמרו כלום?

REAL boy

New member
חחחחחחח באמת מה הקשר לדרבוקה?!?!?!

חחחחח שימו לב למה שכתבו ליד,"הך בתוף" חחחחחחחחחחחחחחחח קרעו אותי אלהההההה

amiroshino

New member
הם גרועים ביותר!!! הם חושבים שכל

מתופף הוא מזרחי!!! (בלי לגוע במזרחים כמובן)

itay zac

New member
חחחחחחחח דרבוקה "הך בתופף" חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחח....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה