קבלו את דנקנר וענת גוב בפרצוף

a-s-inv

New member
קבלו את דנקנר וענת גוב בפרצוף

הראשון לא הסתפק בגילוי הדעת שלו המעוררת השתאות בנושא ויצמן דרעי והמשיך בטלויזיה לעמוד על כך שנעשה אי צדק ויש בקיע בממשל החוק ויש הרבה שאלות לשאול ענת גוב אחריו המתרברבת בארוחות הצפרדעים שהיא ובעלה נוהגים לאכול בצרפת,, מעניין החליטה לצעוק חמס באותו נושא השאלה היא,,, למה ולליצנים כאן לא יעזור כלום גדולים וטובים גם בשמאל כבר מרגישים בריח ניחוח האיפה ואיפה ואתם יודעים מה אם הם התקדמו מהלך אחד אני גם אתקדם ולכן לא כמו שאמרתי שהוא אשם הנה אני מתקדם הוא זכאי נקודה

ben188

New member
למה

שפה כל כך מתלהמת וילדותית. ``קבלו בפרצוף`` מה אנחנו עכשיו ילדים קטנים בגן שרבים ??? א. אין ספק שיש רבים אשכנזים וספרדים חילונים ואשכנזים שחטאו (אולי גם יותר מדרעי) ופשעו ויצאו זכאיים. ואולי באמת חיפשו את דרעי ותקפו אותו במיוחד. כל אלא לא משנים את העובדה שללא שום צל של ספק דרעי אשם. את מה שהוא עשה אף אחד אחר לא עשה במקומו. אולי חיפשו מאוד חזק אבל זה שמצאו - זה אומר שמקומו אכן בכלא. ב. כל כך קל לתקוף. כמו שאמרתי פעם, הייתי מאוד רוצה לראות את הסטטיסטיקה כל מספר הרבנים שנעצרו על מעשי סדום ואונס תלמידיהם. ולדעת שעל כל אחד כזה (והרי פעם בשבוע שבועיים שומעים על אחד כזה) יש עוד רבים אחרים שהפחד גורם לזה שלא מדווחים עליהם. בכל חברה / צורת חיים יש טוב ורע. אני חושב ששיכלול הטוב מול רע בחברה החילונית עולה על זה שבחברה הדתית.

אלוני.

New member
לא שכחתי, ש``ס 12

אז ככה שמהבחירות הקרובות לא יצא מי יודע מה לש``ס. אני במקומם הייתי חוזר לממשלה (-: והמוטו צריך להיות לא לפגוע כי אין בזה שום טעם וזה בטח לא מוביל לשום מקום טוב. ושלא תגיד לא אמרתי , ש``ס יורדים ל-12 עד 13 מנדטים

a-s-inv

New member
תענה פה על השאלות יותר חשוב עכשיו

ולסעוד איתך ולהעביר חוויות משני הפורומים וואלה אני קונה גם ב12 מנדטים מתאים?

a-s-inv

New member
שכחת שיש בחירות אחי? (-8

זו תעמולה בסך הכל מה נבהלת? אם זה היה להיפך אני הייתי סופג את זה מכם אתם שיודעים לתקוע את הדתיים כמו שצריך אבל אתה צודק במאה אחוז כולנו קרובים הרבה יותר ממה שאנחנו נראים כאן ולכן לא פחדתי להציע פגישות סליחה על הזלזול זה בסך הכל פורום ולא מחייב שמה שאני ואחרים כותבים זה מה שאנו חושבים בדיוק יש מחאות יש הסחפות יש גם הומור , שכחת? להפגע מי שצריך זה אני ולפגוע מי שצריך זה גם אני אז קחו את זה קול אף אחד כאן לא משפיע השפיע וישפיע אגב כל השאלות שלי נענו ,,,אבל לא בתשובות ספציפיות ,,,חבל

אלוני.

New member
נו , וזה משנה משהו??

a-s , אז אתה חושב שהוא זכאי , זה יוציא אותו מהכלא ? אתה הרי יודע, ויודע טוב מי הגוף המוסמך לפסוק במדינה . ובן188 צודק , בא נוריד את הטונים כולנו, אולי בסוף נגלה שאנשים כאן הרבה יותר קרובים אחד לשני ממה שנראה במבט ראשון.

למעלה