stan_southpark
New member
קבלו איזה תמונות מצאתי
קבלו איזה תמונות מצאתי
באתר TRAIN WEB באמצע מדבר בארה"ב נמצא רכבת IC3 של רכבת ישראל
קבלו איזה תמונות מצאתי
עוד אחדקבלו איזה תמונות מצאתי
תמונות אלה כבר פורסמו בפורום בעבר-עוד אחד
אם אני לא טועה, אז לאולימפיאדתקבלו איזה תמונות מצאתי
נכון ולא רק זאת:אם אני לא טועה, אז לאולימפיאדת
אטלנטה, שאני ממש לא זוכר באיזה שנה היא היתה, נשלח או נשלחו מערך/מערכים מטעם רכבת ישראל לשמש לשאטלים בתקופת המשחקים האולימפיים. ייתכן וזה ההסבר לתמונות האלה. אבל נא לא לתפוס אותי במילה.
שימונכון ולא רק זאת:
הפעלת בכורה של מערך קרונוע IC-3 התקיימה ביום 21.06.1992 במסגרת רכבת מס' 2057/8057 בשעה 14:30. כל קטרי הרכבת באזור חיפה חוייבו להיות בהאזנה אלחוטית החל משעה 14:20, ועם צאת רכבת מס' 8057 בשעה 14:30 מבת-גלים לכיוון תל-אביב, ניתן אות ע"י הפקד הראשי לכל הניידות והקטרים לצפור במשך דקה לכבוד הרכבת החדשה ! (מקור: מכתב אל עוזר ראשי למנכ"ל, מאת י.שהם – מרכז פיקוד, מיום 18.06.1992, תיק מס' ת/ג/ 1-8, ר"י). ועכשיו שים לב אינגלה: מערכים מס' 01 ו- 03 יוצאו בהשאלה זמנית לחברת הרכבות "אמטראק" בארה"ב ביום 20.05.1996, על-ידי האוניה "ורה – קיי" מנמל חיפה לנמל בולטימור. המערכים הוחזרו ל"רכבת-ישראל" (IR) לאחר ריענון וצביעה אצל היצרן – "אדטראנץ" בעיר רנדרס – דנמרק, על-ידי האוניה "אם. וי. תיירוסלאנד". האוניה יצאה מנמל אחארוס ביום 02.11.1998 והגיעה לנמל הקישון ביום 17.11.1998. שני המערכים נפרקו מן האוניה והועברו למוסך הקרונועים בחיפה ביום 18.11.1998. הם טופלו על-ידי טכנאי החברה ונמסרו רשמית ל"רכבת-ישראל" (IR) ביום 01.12.1998. שני המערכים הוחזרו לשרות נוסעים ביום 10.12.1998. חג שמח ולילה טוב ! מאביתר.
ההיתפתחות של מלחה מזכיר לישימו![]()
![]()
![]()
:![]()
ארכיון אביתרמודיע:1. בשבוע הבא יקיים הארכיון "גל-פתוח" שבמסגרתו יענה הארכיון על שאלות הקשורות לכל הפיגועים שארעו באוטובוסים מיום 10.04.1931 ועד ליום 07.10.2003. כל שאלה שיש לכם על כל פיגוע באוטובוס שארע, תיענה. 2. לרגל קצב ההתפתחות המטורף של תחנת הרכבת ב-"מלחה", יציג ארכיון אביתר את ההתפתחות הזו בשרשור תמונות ארוך. 3. הארכיון
מברך את כולם בחג שמח ומצפה ומקווה שלעולם לא יהיו יותר פיגועים באוטובוסים בארצנו !!! שלכם, אביתר.![]()
יפהקבלו איזה תמונות מצאתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.