קבוצת הקריאה הקוירית - צ'יסרית נגד הציונות

jooxz

New member
קבוצת הקריאה הקוירית - צ'יסרית נגד הציונות

עוכרים וחתרניות יקרותים, המפגש הבא של קבוצת הקריאה הקוירית יהיה ב 13 למרץ (יום ראשון הקרוב), ב 18:45 (כבר התרגלתןם לשעה החדשה?) בבנין דילר (74) חדר 301. מצורפת הזמנה מאממת בקובץ. והפעם: ~ צ'ייסרית נגד הציונות ~ תשוקה גאה, סוטה, לגופים שמנים תתפרץ לחדר הניתוח בו עובר העם היהודי שינוי מגדר תחת סכין הציונות, ותשבש את המהלך עם שירי חשק בחרוזים. תמונות שעושות נעים בפופיק יפתו אותנו לבגידה ביופי ובלאום גם יחד. שדיים גבריים ילבשו פרוה, שלא הרגו בשבילה אף חיה, וילקקו את הקויריות בפינות העגולות של העונג. לחישה באוזן: אתם רוצות להיות שם. אתן יודעות שאתן רוצים.

terrapin

New member
למיטב הבנתי

ג'נדרקוויר - מי שלא רואה את עצמו לא כגבר ולא כאשה, או כשניהם...

CameronLine

New member
יש הבדל בין קוויר וג'נדרקוויר

קוויר היא יותר אמירה פוליטית שירי תדע להסביר D: שיייירייייייי בואי הנה O.O

jooxz

New member
מה זה קוירים ואיפה המפגש

המפגש בבאר-שבע, סליחה שזה לא ברור מההודעה, קבוצת הקריאה הקוירית נפגשת באוניברסיטת בן-גוריון בבאר-שבע. תודה שזה נשמע לך כה מגניב :) ומה זה קויר... ובכן, בלי לפגוע בנסיון ההסבר שכתבת כאן, קויר להבנתי זה לא ג'נדרקויר. אלו שני דברים שונים. קויריות היא השקפת עולם, חוץ מזה שהיא יכולה להיות זהות מגדרית או נטיה מינית. הפרויקט הקוירי הוא בדרך כלל נסיון לחתור תחת ההגמוניה והערכים המקובלים, להראות שמגדר (ולאום, ומעמד, וגזע ועוד דברים) הם לא דברים טבעיים אלא מיוצרים ע"י התרבות, לחשוף את דרך יצורם ולנסות לחבל בה. דוגמא להבדל בין קויריות לג'נדרקויריות: ג'נדרקוירית יכולה להגיד משהו כגון "אני לא מרגישה גבר ולא מרגיש אשה" בעוד שקוירית תגיד משהו כגון "המגדר שלך הוא חויה שמורגשת לך כמשהו פנימי ויסודי מאד לזהות שלך, עם זאת חשוב להבין שהיא מיוצרת ונכפית עליך חברתית, ולמרות הכפיה הזו יש בידך כלים למרוד" וכמובן - אפשר לשאול עוד אם זה עדיין לא ברור (וכנראה שזה לא יהיה מאד ברור אף פעם, כי קויריות זה דבר לא ברור).

PurpleFilth

New member
עד כמה שידוע לי,

בלי להוריד מילימטר ממה שכתבת, לפעמים משתמשות ב'קוויר' גם כמושג מטריה לכל נטיה מינית ו/או מגדרית שהיא לא הטרונורמטיבית-סיסג'נדרית. תקנו אותי אם אני טועה?

Unrelated

New member
אההההההההה

נשמע שווה ביותר!!1 אפשר לסדר אחד כזה גם בתל אביב?

למעלה