קבוצות משרוולים

נטלי307

New member
קבוצות משרוולים

האם הלכתם/עדיין הולכים?? או קבוצות אחרות כמו שומרי משקל/חלי ממן?? ובאופן כללי ספרו מהניסיון שלכם מתי כדי להצטרף ולאן??? אני ביררתי עם המרכז הבריאטרי של מכבי בראשון ויש להם קבוצה שהם ממליצים להצטרף אליה רק חצי שנה לאחר הניתוח.....

אני שבוע אחרי ניתוח

ומרגישה שחסר לי ידע כדי להפוך את מה שקורה לי לאורח חיים, על כן, נרשמתי לקבוצה.

קרן8206

New member
אני התחלתי בקבוצה שבוע לפני הניתוח

ובדיעבד חבל שלא התחלתי חודשיים לפני. תמיכה זה חשוב מהרגע הראשון - בין אם זו קבוצה ובין אם זה טיפול לבד.
אני לא ממליצה להצטרף לקבוצות דיאטה למיניהן. דיאטות לא עזרו לאף אחד מאיתנו לא להגיע לניתוח. המטרה היא ללמוד אורח חיים בריא ולא מקפח, כדי שלא נגיע שוב למצב הזה, וספירת קלוריות היא לא הדרך בעיניי.
איפה את מתגוררת בארץ? אני ממליצה על הקבוצות של אביגיל בכור, וגם אילת קלטר מומלצת מאוד.

נטלי307

New member
מרכז הארץ

אני גרה ברמלה... לא הצלחתי למצוא פירוט על הקבוצות...איפה הקבוצות מתקיימות??

קרן8206

New member
אני לא בטוחה לגבי רמלה - לאביגיל יש קבוצה בגבעתיים

ועוד אחת בשרון ובצפון. תנסי לבדוק בפייסבוק בקבוצות משורוולים, אולי ידעו להמליץ

גלית 1967

New member
לפני הניתוח הלכתי לפסיכולוג

ואני עדיין אצלו פעם בחודש
במקביל היום אני מתחילה קבוצה אמצל אביגיל בכור
אני שנתיים וחצי אחרי

תמי 55

New member
קבוצת תמיכה

אני חושבת שזה אינדוידואלי.בהתחלה כדאי להיצמד לדיאטנית בריאטרית.יש הרבה שאלות והתלבטויות,והיא מענה טוב לכך.לאחר מכן כדאי להיות בקבוצת תמיכה.אני למשל הצטרפתי לחלי ממן.התכנית מאוד מתאימה למשורולים. יש גם תפריט למנותחים בריאטרים.אוכלים 6 ארוחות ביום.ויש פגישה אחת לשבוע.לי זה עוזר. העיקר שלא להרגיש לבד וחלילה ללכת לאיבוד. בהצלחה

אמאמלכה

New member
קבוצה

אני עברתי את הניתוח לפני חודשים ושבוע. חזרתי לקבוצה של חלי ממן ברגע שיכולתי כבר לאכול הכל. אני לא עושה את התפריט שלהם למשרוולים כי עפ הדיאטנית שלי הוא לא טוב אבל הקבוצה טובה לי!!!

תמי 55

New member
דיאטה של חלי ממן

גם אני הלכתי לדיאטנית בריאטרית.במקרה זו שכותבת באתר שלנו.עינבר שמה. באישהו שלב ,היא רצתה שאעבור לתפריט של 3 ארוחות ביום,וזה מאוד לא התאים לי.אני מסתדרת עם 6 ארוחות ואף יותר..גם אני לא מדייקת לפי התכנית של חלי.אך נהנית מהמסגרת. יורדת לאט ובטוח.מרגישה טוב.מה צריך יותר?
אצלך הכל עדיין טרי. אני כבר שנה וחדשיים אחרי הניתוח. הצטרפתי ולמעשה חזרתי לחלי לפני כארבעה חודשים.

תמי 55

New member
דיאטת חלי

הדיאטנית צודקת. את מעט זמן אחרי הניתוח.ויש סדר עדיפויות לחלבונים אחר כך לירקות ואם יש מקום אז לפחמימה.ובגדול עדיין לא מתאים. למרות שיש באתר חלי תפריט למנותחים בריאטרים.
גם אני הייתי אצל דיאטנית מספר חדשים,וכשהרגשתי שמספיק לי ממנה,הצטרפתי - המשכתי את חלי. לא עושה במדויק. מרשה לעצמי דברים שלא הרשיתי לעצמי לפני הניתוח,כי לא הסתפקתי בכמויות קטנות,אז העדפתי להמנע מהם בכלל.היום אני בקטע אחר.מסתפקת מן הסתם במועט.גם לא ממהרת לרדת מהר.בקיצור אוכלת ונהנית.והולכת לקבוצה להישקל פעם בשבוע,וטוב לי כך.ומקוה שכך ימשךךךךךךך.אני שנה וחדשיים אחרי הניתוח.

למעלה