קבוצות להעצמה והתפתחות

alonha

New member
קבוצות להעצמה והתפתחות

נפתחות קבוצות להעצמה והתפתחות אישית להומואים מעל גיל 20, מקשת רחבה של גילאים, המעוניינים למצוא את דרכם הייחודית לצמיחה ולהגשמה עצמית. את הקבוצות ינחו אנשי מקצוע לפרטים: אילן 906279-054 אלון 671269-056

אני נגד זה... |נגד|

תראו, איש וכל איש צריך ללכת לפי דעתי לאדם או להגיע מתי שהוא בחיים למימוש עצמי, אדם לא צריך לשלם ובשביל זה כסף ומה זה משנה עם הוא הומו? הוא לא יכול ללכת לסרייטים?

hatul

New member
נצל"ש ../images/Emo3.gif

מה זה משנה - רוני ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ההורים שלי שאלו אותי אם אני גיי, שאלתי: האם זה משנה? הם אמרו: לא במיוחד. אמרתי להם, כן אני גיי. הם אמרו: עוף מהבית הזה עכשיו. אני מניח שזה כן משנה. הבוס שלי שאל אותי אם אני גיי, שאלתי: האם זה משנה? הוא אמר: לא במיוחד. אמרתי לו: כן אני גיי. הוא אמר לי: אתה מפוטר, סוטה! אני מניח שזה כן משנה. חבר שלי שאל אותי אם אני גיי, שאלתי: האם זה משנה? הוא אמר: לא במיוחד. אמרתי: כן אני גיי. חבר שלי אמר לי להפסיק להתייחס אליו בתור חבר. אני מניח שכן, זה משנה. האהוב שלי שאל אותי אם אני אוהב אותו, שאלתי: האם זה משנה? אהובי אמר לי : כן. אמרתי לו: א נ י א ו ה ב א ו ת ך. אהובי אמר לי: חבק אותי חזק. בפעם הראשונה בחיים שלי אני מניח שכן, זה משנה אלוהים שאל, אתה אוהב את עצמך? שאלתי: האם זה משנה? אלוהים ענה: כן. עניתי: איך אני יכול לאהוב את עצמי אם אני גיי? אלוהים ענה: בגלל שכך יצרתי אותך. שום דבר כבר לא משנה בכלל... ---------------------------------- האמן במה שאתה... האמן במה שאתה מרגיש... הגשם את חלומותייך... זה לא משנה מי אתה... כולם שווים.

למעלה