קבוצה לאמהות ללא אמהות

האניבי1

New member
קבוצה לאמהות ללא אמהות

שלום לכולם, בימים אלה מתארגנת קבוצה טיפולית/ תמיכה/ צמיחה של אמהות ללא אם. הקבוצה (14 מפגשים) תועבר ע"י תרפיסטית באמנויות מומחית בתחום ומנהלת העמותה לאמהות ללא אמהות. הקבוצה תתקיים בשעות הערב במודיעין וכל פגישה תערך שעתיים. עלות כל פגישה 70 ש"ח. ויש צורך במינימום 6 אמהות בכדי שתפתח קבוצה. אם מישהי מעוניינת אנא פני אלי במסר אישי ואחזור אליך בפרטים נוספים. אם קורא המודעה אינו בקהל היעד המתאים אך מכיר מישהי מתאימה אשמח אם תפנו אותה אלי. בברכה האניבי

רחלילי

New member
אם אפשר שאלה

מה זה תרפיסטית באמנות? מה ההכשרה של המנחה? האם אפשר יהיה לבוא לפגישה אחת כן אחת לא או שהתשלום הוא מראש לכל המפגשים? האם יש משמעות לתהליך הקבוצתי או שבאמת אפשר לבוא ולא לבוא מתי שרוצים? אגב הרעיון מבורך ובהצלחה.

נאוה שפ

New member
אני עונה לך ומקפיצה שוב

לגבי מהי הכשרה של תרפיסטית באומנות אני בטוחה שהאניבי תשמח לענות לך. לגבי הקבוצה הספציפית שדיברה עליה, (אני פשוט יודעת כי השתתפתי בקבוצה כזו בעצמי), כמובן שאף אחד לא עומד לך עם אקדח על הרכה, אבל הרעיון הוא לבוא באופן קבוע ולהשתתף בכל המפגשים בלי להחסיר. אחרי שתי פגישות כבר יש איזושהי מחוייבות קבוצתית, והרעיון הוא לעבור תהליכים יחד. זה מפריע מאוד אם מישהי מחסירה ואז פתאום שוב חוזרת.

רחלילי

New member
לכן אני שואלת

אני יודעת זאת אך היא ציינה מחיר לפגישה. לכן אני שואלת. ומחכה לשמוע לגבי ההכשרה שהיא עצמה עברה.

למעלה