קא"ב שמועתי

Red Ribbon

New member
קא"ב שמועתי

השמועות שתוקפות את צה"ל הגיעו גם אלי... השמועה האחרונה טוענת כי כל חיל מודיעין מחליף את מדיו למדי חרדל, ואת הכומתה לאחת לבנה (או שזה היה חיל רפואה? לא `דע). השאלה היא (כצפוי), האם אכן מדובר בשטויות?

אמת :)

כי מודיעין היא זרועה כבר כמו חיל הים וחיל האויר אז הם צריכים גם מדים משלהם אבל בטח יקח זמן עד שזה יקרה

PooKiPsiT

New member
הייתה על זה כתבה לפני בערך...

חודשיים!! זאת ממש לא "השמועה האחרונה"
בקשר לנכונות שלה - אכן חיל המודיעין הולך להחליף את צבע המדים אבל בטח זה יקח עוד מליון שנה עד שזה יקרה!! (ואני מקוה שכמה שיותר זמן - ממש לא מתחשק לי לראות חצי מהידידים שלי במדים בצבע חרדל..
) בקשר לכומתה אני לא בטוחה.. או יותר נכון לא זוכרת. נראה לי שאמרו משהו בקשר לזה שרק מודיעין שדה מחליפים כומתה. ובקשר לצבעים - גם על זה הייתה כתבה בעיתון "במחנה" והיה כתוב של שרוצים לעשות כומתה לבנה אבל זה בעייתי כי היא מתלכלכת מהר... ו.. כן, כן - גם הרעיון של כומתה ורודה עלה שם!!
(בלי קשר למודיעין) עצוב למי שיצטרך ללכת עם כומתה כזאת אם הרעיון באמת יתממש, למרות שלא נראה לי שזה יקרה........

Shirari

New member
לפי מה ששמעתי

אני גם במודיעין, ולפי מה ששמעתי מ"מקורות מוסמכים" זה נכון. אבל, לך תדע..... אצלנו זה נשמע הגיוני, אבל בכל מקרה יקח זמן עד שזה יכנס לתוקף....

Black Star

New member
ממקורות מוסמכים- לא

כחיילות בחמ"ן בעלות מודעות מסוימת לאופנה שאלנו בדאגה את אחת הרמ"דיות (בדרגת רס"ן) אצלנו אם זה נכון. מה שהיא אמרה הוא, שהעניין הוא לא נכון: ישנה תכנית להפוך את המדים לחרדל, אך הכוונה היא למדי ה קבע של המודיעין (דרגת סרן ומעלה...), ולא למדים של חיילי הסדיר. אין מה לדאוג, ירוק-הזית האהוב והמהמם כל כך נשאר... הפיכתו של חיל מודיעין לזרוע מתבטאת בתג-יחידה החדש של מודיעין (קצה מעוגל ולא כזה שפיצי...) יעלי.

את גם ממודיעין?

אז את בטח בקורס כרגע או בשלב מעבר כי סיימת לא מזמן את הטירונות את בגלילות גם?

Black Star

New member
אוי, ממש לא.

תודה לאל, ביחידת המעבר הייתי בדיוק חצי שעה. לתפקיד שלי אין קורס, אלא חפיפה (ככה זה במקומות קטנים
). ואת הטירונות סיימתי לפני או-טו-טו חודש... ככה שאני במקום שאני משרתת בו כבר יחסית די הרבה זמן...

את בטח עובדת חקר מודיעין

אני יפקד על אנשים כמוך בתור מש"ק מערך
וגלילות זה אחלה בסיס(חוץ מהקטע שרוב המקומות הם מחוץ לתחום ואני יכול להיות רק ביחידת המעבר ובדרך לחדר אוכל,אבל מי מתלונן?)

Black Star

New member
טוב, באיזה סרט אתה חי???

לא ברור לי על פי מה הגעת למסקנה שאני עובדת חקר מודיעין, אני לא. וזה לא נשמע שאתה יודע יותר מדי על מבנה חמ"ן לפי מה שאתה אומר... בכל מקרה, במקום שאני נמצאת בו המפקדים הם בדרגות "קצת" יותר גבוהות ממש"קים. אני לא חושבת שכאן המקום לפרט איפה אני ומה אני עושה. כתבתי את זה כאן בעבר אם נורא בא לך לחפש, אבל זה באמת לא המקום. ואני עדיין לא מבינה באיזה סרט אתה חי. אבל תהיה בריא. אגב, לא נשמע לי כל כך הגיוני שמש"ק מערך שלא עשה שום מיונים ומבחנים יפקד על עח"מים (עובדי חקר מודיעין) שעברו מיונים על מנת להגיע לתפקידים שלהם... אבל אולי זה ככה, אני לא מכירה את העבודה של העח"מים (לא של כולם בכל מקרה)... יעלי.

מישהי יותר מדי עצבנית ../images/Emo8.gif

ותאמיני לי שאני יודע שיש "קצת" דרגות יותר גדולות שם כי אבא שלי היה שם והוא היה סגן אלוף

Black Star

New member
לא לא, תאמין לי, אני רגועה לגמרי.

אין לי מושג מה אתה רוצה, אבא, לא אבא... איך זה קשור למשהו, לא ברור לי. בכל מקרה, הדיון הזה ממש ממש לא מעניין, ודי תלוש וחסר כל קשר למציאות. אז כשתבין טיפה יותר מה קורה איתך, נדבר.

לא עצבנית בגרוש...

בכל מקרה תקחי את החיים בקלות אחרת תתעצבני מכל שטות... ואם הדיון לא מענין אותך אז את מוזמנת לפתוח דיון אחר

Black Star

New member
וואו, אני ממש ממש לא מבינה מה אתה

רוצה... למה אני ממשיכה להגיב? כדי להבהיר את מה שרציתי להגיד טוב יותר לאנשים קשיי הבנה. בכל מקרה, זה דיון טיפשי, ובזאת הוא נחתם. תהנה לך ביח´ המעבר.

זה נכון. למעשה - התהליך החל.

החולצה תהיה בצבע חרדל-אופ וואיט, והמכנס בצבע כהה (שחור/כחול אין לי מושג). כמובן שהמדים האלו הם רק לנגדים ולקצינים בקבע שלישי (סרן ומעלה).

למעלה