קאפים וציוד

sleam fast

New member
קאפים וציוד

אז ככה-אני הולך להזמין מהאינטרנט חבילה מעורבת של קאפים וחביללה אחת של סופרפאטקאפ רציתי לדעת אם יש אנשים שמוכרים בארץ קאפים?

fuckin shit

New member
DEM אם E לא A..לא להתבלבל!

וסבבה...תזמין...אל תודיע על מראש...כשיהיה לך תודיע

hooka

New member
מאיפה

אתה מזמין? מישהו פה הזמין פעם קאפס באינטרנט או יכול לתת אתר אחד שההזמנה בו בטוחה?

kkfe

New member
תזמין מארט קראימס....

ואם אני לא טועה לדימה נגמרו הקאפים.......

hooka

New member
זה בטוח שם?

ועוד דבר... אני לא מבין ממש בכמויות וגדלים, אם מישהו מוכן להסביר לי מה נחשב מחיר טוב לקאפס, איזה גדלים קיימים ובאיזה כמויות כדאי לקנות (אם אפשר להעביר קאפס מספריי לספריי או שזה חד פעמי וכדומה)

kkfe

New member
אני חושב שזה בטוח...אף פעם לא

הזמנתי משם.......זה רב פעמי ואפשר להעביר את זה מפחית לפחית....מבחינת כמויות תקח לך כמה שאתה חושב שיספיק לך......את יכול לקנות הרבה למכור לנו.......את כל שאר הדברים רשום לך שם.....איזה סוג של קאפ ,לאיזה פחית הוא מתאים ואיזה עובי הוא.......

yoni1187

New member
מזמינים שקיות של 100 ניראה לי

אז אפשר לקנות שקית אם כל הסוגים

hooka

New member
טוב בדקתי שם

קיבלתי קצת תשובות, לא הרבה, והבנתי שהם שולחים רק לאמריקה, ואם זה ככה אני צריך למצוא מקום אחר להזמין ממנו. ואם למישהו יש כתובת של חנות גרפיטי בברלין או רחוב או טלפון או משהו, זה יהיה מצוין.

gombi

New member
למישהו שאני מכיר יש

קאפ קטלני ששמים על הספריי ואפשר לכוון אותו שיהיה גדול ואפשר ממש להקטין לקו ממש דק..

סֵג

New member
זה בא על ספריי מסוים כלשהו?

ניתן לקנות את זה בנפרד? ואיפה? ואם אפשר לקנות את זה בפרטי, בלי להיות ביצפר, או חברה או ארגון כלשהו? אני ממש מעוניין בזה. תוכל לתת עוד מידע בבקשה?

Make

New member
דבר איתי . . .

אני יודע בדיוק איפה . . . זה קאפ נחמד דווקא אבל לא מתאים לכל קאן אלה רק לאלה שנמכר איתו . . .

kkfe

New member
אני מכיר את הקאפ יש לי אותו.....

אני השגתי בספרי עם צבע כחול.........

למעלה