צר לי שאני פותחת הודעה חדשה

גקסונית

New member
צר לי שאני פותחת הודעה חדשה

ומיצידי, מי שירצה יכול לנצל את זה כדי לדבר על נושא אחר, אבל רק באתי להגיד לכם כמה שהיה לי כייף פה. באמת. נהנתי מכל רגע ורגע, ולא הפסקתי לצחוק (בייחוד כשגיליתי שאני בהריון איכשהו, ושעברתי לגור באילת..). גם החברות שלי צחקו איתי, ותרשו לי לצוטט את התגובות שלהן אחורי שהן נכנסו לפורום: "נדפקתם לגמרי" "אורטל- את בהריון ולא סיפרת לי??" "מי זה פבל?" "מיכל היא באמת אישתו של מייקל?" "מי זה פבל הזה? ובן כמה הוא? אם הוא מתחת לגיל 15- אני לא רוצה לדעת.." כן- הן גם נהנו ביחד איתי... בקיצור: חברים שלי: *רונני- המנהל המקסים, הקרוע והמתוק! *אוריתי (מייקלית)- המתוקה *מיכלי- הבלונדינת לנצח *סטפן- אתה פשוט "וואוו"! *רותם- רק בגלל שאתה חמוד, זה הכל *דניאל- עוד מנהל שרוט שממש כייף איתו *איריס- גיעגוע קטן, ואני כבר מתגעגעת... *ארתור- שיהיה בקרוב, אינשאללה, אתיופי עם צמות... *סיווני- לא יצא לנו להכיר, אבל רק בגלל השם המקסים. *יוסי- החתיך התורן. אתה גדול! *אוריתי השנייה- שתי אחיות באותו פורום- איזו חמודה את... *דפנה'לה- יום אחד הגבר שבמראה גם יגיע אלייך *רואי- לא אשכח את מעט השיחות שהיו לנו. אתה בנאדם מקסים, ואני רוצה לשמוע מישהו שאומר לך אחרת! *גל- אתה זה שפנוי? *יוני- או אתה זה שפנוי? *שרונה- גם אותך לא יצא לי להכיר, אבל את נשמעת אחלה. *בן= עוד בן אחד שפיספסתי. תמיד תחייך חמוד *הילה- הרקדנית שלו. שתזכי להצלחה בכל תחום חמודה! *עודדי- אתה מקסים! *עידית- גם מקסימה! *גיל- אתה מתוק ממש! *קיריל- יותר ידי חומר בשוקו, הא?... :) *ליאתי- תשמרי על עצמך חמודה. *הדר- רק בגלל השם המיוחד. *יעלי- כוכבת! *רוזמרין- הפוקס בייביז החמודה הזו. אישה בחסד עליון וכמובן, האחד והיחידי בעולם: ***פבל***- הבייבי הכי חומד בעולם! תמיד אהבתי, ותמיד אוהב (דרך אגב, לא מדובר בתינוק, אלא בתאומים... בן ובת.. :)) ואם חס וחלילה שכחתי מישהו- אז סליחה, ואני מתה על כולכם! תשמרו על עצמכם! אוהבת, מכל הלב, אורטלי. נ.ב אני מקווה שבסוף הכל כן יסתדר, וסתם כתבתי את ההודעה הזו... כל עוד אני עונה- תדעו שאני פה. כשאני לא אענה, אז... זהו.

רגע רגע... ../images/Emo23.gif

שאני אבין?!@$?!@%?!@%? מה זה אומר????????? כל ההקדשות האלו??@#%?#%? את עוזבת????????
??????

Slash3

New member
../images/Emo5.gif הדמעות חונקות את גרוני !!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מקווה שתחזרי...

רונני2001

New member
אוףףף! עוד פעם "מלקקת" למנהל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif?

חחחחחחחחחח!!!! יואוו!!! אני לא מאמין!!! אני מופיע ראשון אצלך ברשימה!!!! ***נשיקקקקקקות!!!***
ג'קסונית, עכשיו ממממממש ברצינות: את ממש ילדה מתוקה....
וממש כיף "לראות" אותך צוחקת.... את לא פחות קורעת ממני (אני לא מאמין שאני אומר את זה!!! - לאחר "חושבים" ארוך אני ו"מסטולי" [האישיות השניה מבין מליוני אישיות בתוך מוחי הקטנטן] הגענו למסקנה שאני בכל זאת יותר מצחיק ממך, אבל גם מקום שני זה טוב!!! - I had to tell YOU I ain't second to none!) חחחחחחח!!!
ו.... חכי שתפגשי אותנו! מחכה לך הפתעה... אם את חושבת שאנחנו חמודים פה, אז זה רק קצה הקרחון! במציאות האנשים פה חמודים ומגניבים אחד-אחד! מסקרן אותי לפגוש אותך סוף סוף במפגש שיהיה לכולנו... כשבאת אמרתי לך ברוכים הבאים למשפחת ג'קסון.... ובכן, משפחה is all about lovvve ואנחנו בהחלט חולים עלייך! (אני פשוטו כמשמעו חולה! יש לי נזלת ממך וכל זה... חחחח!!!)
ממממממממ.............. את לא עוזבת, נכון? הבנו אותך לא נכון, נכון? ממממ.... אם כן, יהיה לך עסק איתי! מה את חושבת - זה שאת גרה לך אי שם ב-"שום מקום" באילת הרחוקה, זה לא אומר שאני לא אבוא "לצוד" אותך ולהחזירך לפורום שלנו!!!
חולללללללה עלייך!
ייב בינתיים מתוקה!

dance of life

New member
אורטלי

לאן בדיוק נדמה לך שאת הולכת???! בוא הנה מידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד! (ציטוט נבחר מילדים סורגים לאלוהים) אוהבת אותך, תחזרי הנה!! באביי :)

חחחחח..הילה קרעת אותי...אורטל, לאן

את חושבת שאת הולכת??? ולמה את לא עונה באיציק?[ אה,סליחה, אייציקיו.. אה...אופסי,אייסיקיו.. את רואה שלא שכחתי??? אז תעני באיציק! ואם את חושבת שזה יעבור בשתיקה, אז את טועה, כי כמו שקופיקו אמר, זו משפחה! ובמשפחה לא מוותרים על אח/ות בכזאת מהירות! אז נארגן לך מפגש אצלך הרחק באילת!

גקסונית

New member
סליחה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

טוב, אני רואה שהגאון הקטן גילה לכם לפני... אני מתנצלת. כל עוד תראו הודעות שלי פה- אז אני פה. כשכבר לא תראו הודעות, זה אומר מצ'הו אחר. בקיצור- באמת היה לי כייף פה, וצר לי שלא יכולתי להגיע למפגשים. אני מקווה שאתם נהנתם, ושהיה לכם כייף אחד עם השני. אז בבקשה, חברים שלי: תשמרו על עצמכם! הבריאות זה הנכס הכי יקר שאלוהים יכל לתת לכם! אני אוהבת אותכם. את כולכם. באמת. מכל הלב אני אומרת את זה. אז להתראות לבינתיים, ואני מקווה שתזכו להיות מאושרים לכל החיים! (וסתם לידע כללי: צחוק מאריך את החיים ומוריד קלוריות, אז תשתמשו בזה...) WITH ALL MY LOVE אורטל כהן- רוסו...
(הייתי כותבת את שם המשפחה שלך, פבל- אבל אין לי מושג מה הוא...) נ.ב אשמח אם תשמרו על קשר (אם בראש שלכם) ב- 054-801758

g a g a

New member
אורטל - מספר דברים:

א) אני מקווה שזה בצחוק כל הקטע שאת עוזבת את הפורום. אנחנו נתגעגע עד אין קץ אלייך ולשרשורים הקרועים שלך... ב) את הולכת ועושה ילד עם בחור שאת אפילו לא יודעת את שם משפחתו
מופקרת
סתם. תישארי וזהו. נ-ק-ו-ד-ה.

רונני2001

New member
אורטללללית!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תשמעי, יש היום מלא מלא חבילות אינטרנט ממש זולות... את יכולה לנסות לשכנע את ההורים לעשות לך אינטרנט איטי בחבליה של שעות הערב... זה יהיה מממממממש זול! אבל פלללללליז!!! אל תלכי! ואם תלכי, אז לפחות תנסי להגיע למפגשיייייים! מה את אומרת? (רשמתי את המספר שלך!)

רונני2001

New member
ואם זה לא עניין של כסף אז---

אם זה עניין של "את יותר מדי באינטרנט ולא לומדת" אז, יש חבילות שממש לא מאפשרות גלישה בשעות מסוימות (אם תנסי להתחבר, לא תצליחי) וככה את יכולה לשכנע את ההורים שלך שאת יכולה להנות משני עולמות! מה את אומרת? אני מצליח לעזור?

רונני2001

New member
אורטל: WHO IS IT../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך את בוגגגגדת בי ככה?!?!? בטטטטוח יש מישהו אחר!!! (Who Is It?) It Is A Friend Of Mine (Who Is It?) Is It My Brother? (Who Is It?) Somebody Hurt My Soul, Now (Who Is It?) I Can't Take It 'Cause I'm Lonely מי זה? אולי חבר טוב שלי? מי זה? האם זה אח שלי? מי זה? מישהו קורע את נשמתי לגזרים! מי זה? איני יכול לסבול את הבדידות הזו! And It Doesn't Seem To Matter And It Doesn't Seen Right 'Cause The Will Has Brought No Fortune Still I Cry Alone At Night Don't You Judge Of My Composure 'Cause I'm Lying To Myself And The Reason Why She Left Me Did She Find Someone Else? ונראה שכבר אין זה משנה ונראה שזה לא צודק כי גלגל המזל שיקר לי ועודני בוכה לבדי כל לילה אל תחשבו שאני רגוע הכל למראית עין והסיבה שהיא עזבה אותי האם מצאה לה אחר...? התרגום נלקח מאתר www.MJ.up.co.il
אורטאאאאלוש!!! למה את עושה לי את זה?!?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? מי זה?!? (מי זה, אני אפרק לו ת'צורעעעע!) חחחחחחח!!!

גקסונית

New member
ו-רונני מותק- אני לא מלקקת לאף אחד

ואם אתה באמת גבר, תקיים את ההבטחות שלך, ותקפוץ ל"אילת" כדי לצוד אותי (חברים- זוהי ההזדמנות לבדוק אם המנהל שלכם אמין..) בכל אופן- תרצו, תקפצו. הבית שלי פתוח לכל מי שאוהב קפה טוב או שוקו
...

אני אוהבת שוקו...אני מתקבלת???

סתם.... נגיד שניתן לך לעזוב, אבל רק נגיד,כן? מה הסיבה בדיוק לעזיבתך??? סיבה מוצדקת או סתם עצבנות חולפת????

גקסונית

New member
חברים, צר לי לאכזב אתכם...

אבל נכון לשנייה ומאית זו: א-נ-י נ-ש-א-ר-ת !!!!!!! כן חברים- אתם הולכים להמשיך לסבול ממני.. ממני, מאילת, מההריון, מפבל, ג'ובאני רוסו- וכל שאר הדברים השפויים שמאפיינים רק אותי, אז... תסבלו בשקט חברים (או שברעש, מה זה מזיז לי...)

למעלה