צר לי לאכזב רבים מכם.אך..:אנו לפני

ענת6666

New member
צר לי לאכזב רבים מכם.אך..:אנו לפני

השוק השורי אחד הגדולים בהיסטוריה האנושית!!!!..זו דעתי בלבד!...לא ממליצנ על כלום...אך לפי כל מחקריי,גם בתחום הטכני,וגם הפונדמנטליסטי,וגם לפי ניתוח ריבית כלל עולמית,וגם בהשוואה לשנות ה-80 דעתי האישית נחרצת:אנו באמצעו של שוק שורי אדיר!!!!!!..שיימשך לדעתי עד סוף העשור,עם עליות וירידות בדרך(לפעמים לא נחמדות)...אך בראייה ארוכת טווח,השוק רק ייעלה!!!!..מה שדעתי בכלל לא נכונה לגבי אג"ח ממשלתי...והוא יירד חדות,ב-5 שנים הבאות...כי תהיה התאוששות כלל עולמית!!!
I REST MY CASE-THANK U FOR LISTNING AND GOOD LUCK

חוזרת נחרצות:לא ממליצה על כלום!!!..זו דעתי האישית בלבד,כל אחד ייעשה כרצונו...

לבלב

New member
מאד נשמח שזה אכן יהיה כך

אבל אנחנו חייבים להיות עירנים לנתונים נוספים:

bogii

New member
תני לנו בבקשה מספר

להגיד לונג או שורט זה לא חוכמה
מספר בבקשה כלומר יעדים בבקשה

ואני אומר לך עכשיו למרות שאני טוען הרבה זמן
חיי תלפים בדאון גונסון שיהיו לא מעט מניות שימוגו
ויעלמו מהבורסה
השיטה העיקרית של הטייקונים ושאר הנוכלים בבורסה
לעשות כסף מהבורסה זה למכור ניירות חסרי ערך
לציבור ולמחוק אח"כ את החברה

קחי טיפ
איפה שתאי דמי ניהול מופרזים משכורות מנופחות?
עדיף לתת בראש או להמנע מלהתעסק איתם

ענת6666

New member
חברים נכבדים,מה שבעיקר מוליך אותי הוא:ריבית!!

זה הגורם המרכזי להחלטתי.זה מאוד מאוד מזכיר את אמצע שנות ה-80!!!..שאז היה שוק שורי אדיר מימדים!!!..כ-10-12 שנה ברציפות...בגלל חוסר אלטרנטיבות השקעה...מה שמוליך אותי בעיקר(ללא מספרים,אני לא נוקבת במספרים,אני עובדת מאקרו),זה האין אלטרנטיבה למניות!!..אג"ח ממשלתי נמצא באמא של כל הבועות...ופה חייב לבוא פיצוץ אדיר שיזעזע מדינות!...ואילו מניות עדיין לא מתומחרות(חלקן בכל אופן)...אבל אני לא מדברת על מחירים כפי שכתבתי,אלא על על חוסר באלטרנטיבות מה שמוליך את כולם לבורסה...וזה קרה בעבר שהריבית היתה 0,ובנד"לן לא היה כדאי להשקיע,ובטח שבטח באג"ח ממשלתי...
נ.ב-לדעתי כרגע צריכה לבוא נפילה לפי גרף fear & greed..שזה כ"כ ברור שצריך לבוא תיקון...אבל השוק יימשיך בעלייה מתונה כשנתיים שלוש לפחות,עד שלב עליות הריבית בכל העולם...אני מוכרת שכולם קונים(greed)...וקונה כשכולם מוכרים(fear)...ככה עושה כבר 12 שנה...כרגע מוכרת...
...אבל כמובן זה העולם שלי,לכל אחד דעות משלו...אני מביעה את דעתי בצניעות,ובפתיחות..אשמח לביקורת ותגובות...תמיד מקבל הערות בונות.

ב נ י 2007

New member
ענת אז את כבר מיזמן היית צריכה להיות מחוץ

לבורסה אמרת שאת קונה שכולם מוכרים ומוכרת שכולם קונים אז כבר למעלה משנתיים כולם קונים והבורסה נוסקת אז איפה את בתמונה בפנים בחוץ על הגדר?

ofer10

New member
הפוך, גוטה, הפוך

אני לא יודע אם יהיה שוק שורי או דובי (לאחרונה אני יותר פסימי) אבל מה שאני יודע שההשוואה לרבית של שנות ה 80 ממש לא רלוונטית.

אז הרבית היתה בשיא של ה 100 שנים האחרונות והיום היא בשפל.

gili667

Member
היתה אז אינפלציה של מאות ועשרות אחוזים. בפקדו

בנקאי יכלת לקבל תשואה דו ספרתית

לא יודע אם הברסה רצה עד אז, משבר הבנקים היה ב 1983 ועד המשבר הבורסה אכן רצה - כמדומני דובר בבועה שהתפוצצה כך שזה לא נשע שרצה כלכך

בכל אופן היתה חיבת לרוץ לפחות דו ספרתי כדי להדביק האינפלציה ולא יהיה ה פ ס ד ראלי

http://he.wikipedia.org/wiki/האינפלציה_בישראל

למעלה