צריכים לעשות בשביל לעצור את הטירוף

איציק5111

Well-known member
צריכים לעשות בשביל לעצור את הטירוף

תג מחיר ופשעים לאומיים של ערבי ישראל.

מרכז פרס לשלום לא עושה מספיק ונראה שהוא הוקם למען דברים מושחתים ולא למען השלום וקירוב בין העמים.

ממשלת ישראל צריכה לעשות זאת , להקים משרד ממשלתי עם שר וגם סגן שר ,ערבי ישראל צריכים לקחת חלק במשרד הזה , תפקידו של המשרד הזה יהיה לקרב בין יהודים ישראלים לבין ערבים ישראלים.

להפגיש בין בני נוער לעזור אחד לשני , במשרד הזה צריך גם לפעול ולהשקיע בערים הערביות.

ויש עוד המון המון מה לעשות.

ayb1

Well-known member
השר שלום נחשד בהטרדה מינית ועסוק כרגע

בהגנה על שמו הטוב אז אין לו זמן לטפל בנושא שאתה מציע שיטפל.

אגב אני מבין שבגלל התישנות המקרה אין אפשרות להעמידו לדין פלילי לפי עדות המיתלוננת הזאת.
אבל מבחינה ציבורית הוא חייב להיתפטר לאחר האשמה כזאת וחוסר הכחשה שלו .
לחילופין אם ברצונו להמשיך לשרת את הציבור כניבחר עליו מיד ליתבוע את המיתלוננת על הכפשת שמו הטוב ולהשיג פסק דין שמנקה אותו.
אחרת יואיל ללכת הביתה אחר כבוד.

מבחינה ציבורית עליו להוכיח שלא היו דברים מעולם או לותר וללכת.

rimat11

New member
וכרגיל עוד דוגמא '' לתמימות '' השמאלנית

ערבי ישראלי, 01/05/14 12:38

במקצועי אני רופה שיניים את הלימודים סיימתי בהדסה ויש לי מרפאה בכפר בגליל
אין לנו תשתית נכונה לא בגלל היהודים אלא בגלל הערבים שבונים בכפר בלי אישורים ובלי תכניות. וכשבאים היהודים ורוצים לסדר ולעזור הערבים לא מעוניינים. מה שאני רוצה להגיד שאנחנו אזרחים סוג ב' לא בגלל היהודים אלא בגלל המנתליות הערבית.

blackbomber

New member
ייפסק ה"מחיר", ייפסק ה"תג מחיר.

ה"מחיר" הוא ה"מטורף"!
יש למקד את מירב המאמצים בלעצור את ה"מחיר".

rimat11

New member
כבוד ''5111'' - ' כותב

ממשלת ישראל צריכה לעשות זאת , להקים משרד ממשלתי עם שר וגם סגן שר ,ערבי ישראל צריכים לקחת חלק במשרד הזה במשרד הזה צריך גם לפעול ולהשקיע בערים הערביות

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........................

ayb1

Well-known member
כדי להיות חברי ממשלה עליהם להיצטרף לקואליציה

ולקחת אחריות מלאה על מעשי הממשלה .
אין דרך אחרת,ואין ארוחות חינם - גם להיות בממשלה וגם לא להיות אחראים למדיניות שלה -לא קיימת שיטה כזאת..

למעלה