צריכה עצה

y2in1

New member
צריכה עצה

אז יש איזה אחד. נחמד דווקא, יודע איפה הכל ;) העניין הוא שהמפגשים שלנו הם רק סקס... אני צריכה עצה איך להתקרב אליו קצת במובן הרגשי. יש לנו דברים במשותף, אבל אני דווקא מחפשת את הדברים הקטנים. לא יודעת מה... אולי לקרא לו באיזה שם, אולי ללטף לו את השער... יש עוד משהו?

לדבר איתו ניסית?

אני מתכוון לדבר על כל מיני דברים. לא חשוב מה - כל מה שמעניין את שניכם... חוצמזה גם הזמן עושה את העבודה.

לחפש משהו שמעניין אותו ויכול לעניין

אותך,להפתיע אותו איכשהוא במשהו שקשור לתחום,להכנס אולי לתחום אחר איתו פעם ב,ללכך לקניון סתם לקפה,ללכת איתו לקנות בגד או משהו,סתם ליזום איתו פעילות שלא קשורה למיטה,ולהראות מעורבות בחיים מעבר למיטה,לקרוא לו באיזה שם חיבה כזה,יכול להיות נחמד,אבל עדיף לעשות משהו שיותיר טעם של עוד למערכת יחסים רצינית(אם בה את חפצה). בהצלחה(ואם לא,את יכולה להשתמש בשיטות האלה עלי,זה תמיד עובד
)

פשוט בשיחה

אפילו בבית קפה...מבט של אחד בשני אל תוך העיניים...ליטוף קל של היד כשמשוחחים...מגע בכתף ליצירת תשומת לב...ניע של הרגל...שמיטת כתף...אלו דברים קטנים שיכולים לחולל פלאים בקירבה ולאינטימיות...וכשהיא כבר קיימת, שהרי הסקס הוא רק נדבך ביחסים. בכל מקרה מומלץ לך לקרוא קצת חומר על שפת הגוף...כשיהיה לך ידע ולו הקלוש ביותר, תדעי איך להשתמש בשפה הזו...או איך ליצור מצבים מסויימים, גם אם הם לא נוצרים לבד.

אממממ...

יש אנשים שחסומים ריגשית. ואם את לא רואה את הצעד ממנו. אז כנראה שזה לא מה שהוא מחפש. לפעמים סימנים קטנים נותנים הרגשה אחרת. צריך לדעת את כל התמונה בשביל לייעץ.

ירון033

New member
פשוט תתקרבי אליו.....בכל המובנים

תדברו יותר.. תצחקו יחד... תשתפי אותו יותר במחשבותייך....

גרסיה 202

New member
את צודקת y2in1

קודם כל שאתם מתעוררים תני לו שם חיבה כזה מדליק כגון ..פוצי או קוצי , לפני ארוחת הבוקר תדאגי לעפרונות ודפים ותשחקו חי צומח דומם חצי שעה ,תוותרו על ארוחת הבוקר וצאו לריצה משותפת בלי נעליים (לא לשכוח לקחת מימיה ) סיימתם את הריצה בהצלחה ..תלכו קצת לנוח ..אחר כך תוותרו על ארוחת הצהריים וצאו לקניון לשחק במגיק ,מכוניות מתנגשות ,אופנועים , תוציאו 20,000 פתקיות ככה תקבלו דובי קטן ,משם תחזרו הביתה עייפים ומרוצים אבל תוותרו על ארוחת הערב ,עכשיו הגיע זמן האקשן ,תגידי לו מפגר והוא יענה לך את מפגרת ואז מתחיל בלגן (את רואה מי זוכר כבר את הסקס ?)ואז תשלימו ותתחילי ללטף לו את השיער ,ואז הוא דופק לך כאפה ואומר לך מה אני כלב מה את מלטפת לי את השיער? את אומאת לו יווווווווווו התחלת להרים ידים עלי? אתהההההההההההההההההההההההה? תתקשרי ישר לאמא שלך שתבוא אלייך דחוף ,הוא לא פראייר הוא רואה שאת מביאה את אמא שלך גם הוא מתקשר לאמא שלו .בינתיים את אורזת תיק ,ואז הוא מגיע אלייך מאחורה מתחיל לחבק אותך ואומר לך ממי סליחה מותק לא התכוונתי אני אוהב אותך את החיים שלי ,ואז את נמסה ויורד לך דמעות ומחזירה לו חיבוק והוא מציע לשם פיוס לצאת למסעדה טובה ..יצאתם למסעדה צחקתם נהניתם (ההורים מחכים בבית ) אכלתם אחלה ארוחה ,ושוב חוזרים הביתה מאושרים ומרוצים אבל מאוד עייפיםםםםםםםםםםםםם .......ואז דממההההההההההה שניכם נרדמתם וכךךךךךךך עובר לו יום עמוס בארועים אבלללללללל הכי חשוב בלי סקסססססססססססססססס

y2in1

New member
ואוו פיפל, תודה

הקטע הוא שהוא גר במרחק שעתיים ממני ואנחנו נפגשים איזה פעם בחודש (כשבא לו) אני צריכה 'להעביר את הכדור למגרש שלי' קצת... יש רעיונות?

מירי 25

New member
תראי..

אינטמיות לעיתים היא לא דבר נרכש.. יש אנשים שבוחרים לעצמם סוג של קשר מסוים.. והולכים לפיו... אך לפעמים כמו כל דבר בחיים דברים משתנים וגם אנשים. שום דבר לא בכוח.. תנסי פה ושם.. ליטוף.. מגע עדין .. נעימי וכאילו .. יכולים ואמורים להיות חלק מסקס. שיחות על דברים אינטמיים .. יש כאלו שלוקח להם זמן להפתח.. הכי חשוב שאת מאושרת במקום בו את נמצאת... כי אם לא אין טעם להשאר שם ולחפש את השינוי. בהצלחה.

למעלה