את צודקת y2in1
קודם כל שאתם מתעוררים תני לו שם חיבה כזה מדליק כגון ..פוצי או קוצי , לפני ארוחת הבוקר תדאגי לעפרונות ודפים ותשחקו חי צומח דומם חצי שעה ,תוותרו על ארוחת הבוקר וצאו לריצה משותפת בלי נעליים (לא לשכוח לקחת מימיה ) סיימתם את הריצה בהצלחה ..תלכו קצת לנוח ..אחר כך תוותרו על ארוחת הצהריים וצאו לקניון לשחק במגיק ,מכוניות מתנגשות ,אופנועים , תוציאו 20,000 פתקיות ככה תקבלו דובי קטן ,משם תחזרו הביתה עייפים ומרוצים אבל תוותרו על ארוחת הערב ,עכשיו הגיע זמן האקשן ,תגידי לו מפגר והוא יענה לך את מפגרת ואז מתחיל בלגן (את רואה מי זוכר כבר את הסקס ?)ואז תשלימו ותתחילי ללטף לו את השיער ,ואז הוא דופק לך כאפה ואומר לך מה אני כלב מה את מלטפת לי את השיער? את אומאת לו יווווווווווו התחלת להרים ידים עלי? אתהההההההההההההההההההההההה? תתקשרי ישר לאמא שלך שתבוא אלייך דחוף ,הוא לא פראייר הוא רואה שאת מביאה את אמא שלך גם הוא מתקשר לאמא שלו .בינתיים את אורזת תיק ,ואז הוא מגיע אלייך מאחורה מתחיל לחבק אותך ואומר לך ממי סליחה מותק לא התכוונתי אני אוהב אותך את החיים שלי ,ואז את נמסה ויורד לך דמעות ומחזירה לו חיבוק והוא מציע לשם פיוס לצאת למסעדה טובה ..יצאתם למסעדה צחקתם נהניתם (ההורים מחכים בבית ) אכלתם אחלה ארוחה ,ושוב חוזרים הביתה מאושרים ומרוצים אבל מאוד עייפיםםםםםםםםםםםםם .......ואז דממההההההההההה שניכם נרדמתם וכךךךךךךך עובר לו יום עמוס בארועים אבלללללללל הכי חשוב בלי סקסססססססססססססססס