צריכה עצה

צריכה עצה ../images/Emo53.gif

בעלי צריך לנסוע שבוע הבא לשלושה שבועות ובני בן השנתיים מא מאד מחובר וקשור אליו כמו האמא השנייה שלו אני מאד פוחדת מתגובת הילד ופוחדת קצת מעצמי איך אתמודד איתו כאשר יבכה וירצה את אבא מה עושים כדי להקל על כאב של ילד בן שנתיים הם מאד קשורים אחד לשני מה עושים איך מקלים עליו קצת ?

irisgh

New member
תתחילי מפה:

בשאלות הנפוצות של הפורום יש פרק 'דאגות של הורים' ובו סעיף 'פרידה'. יש שם כמה דיונים שקשורים לשאלה שלך. תתחילי מלקרוא אותם. היו גם כמה דיונים בנושא בפורום, בזמן האחרון.

מכירה את זה מבני

מה עושים? הרבה יחבוקים, סבלנות, להסביר שאבא נסע באווירון ויחזור עוד כמה זמן, אפשר גם- להכין גלויות/מתנות קטנות וכל כמה ימים להביא לו, כאילו אבא שלח לו. ולגבייך- ליבי איתך (בעלי רק חזר משבועיים ויום ממילואים רצוף, הייתי לבד עם שלושת הילדים...). אם אפשר, תעזרי במשפחה, חברות וכו'. תחזיקי מעמד!

ב נ ה

New member
קודם כל

מתנחמים בכך שהןא נשאר עם אמא(אמא ראשונה
,אגב למה אמא שניה ?"קשור אליו כמו אל אבא" זה בסדר גמור). מבינים ומתכוננים לכך שהוא עלול לבכות ולהתגעגע ושזה בסדר,מסבירים שאבא נסע והוא יחזור וגם הוא מאד מאד מתגעגע ואוהב ועצוב שהוא רחוק-יקלוט מה שיקלוט,שלושה שבועות זה אכן זמן לא קצר אבל הם יעברו,מגלים אמפטיה לקשיים אם יצוצו(לפחות פה ניתן לשער מה הסיבה)משתפים את המטפלות(אם יש). נעזרים אם צריך בקרובים/חברים/סבים/סבתות,ומכינים טבלת יאוש
....סתם אולי יהיה קל יותר ממה שאת מצפה.

אני מודה לכם מאד

על התגובות זה דיי מנחם וטבלת היאוש לא רע בכלל והלואי וזה לא יהיה קשה אבל פעם קודמת בעלי נסע לארבעה הימים והילד ניהיה אפטי לא רצה לשחק או לדבר ישב בשקט הלך לישון לבד מן ציפייה שאולי בבוקר הוא יראה את אבא שלו שראיתי אותו ככה נישברתי אני מקקוה שהפעם לא אשבר מולו אני צריכה וחייבת להיות חזקה לידו

למעלה