צריכה עזרה......

מצב
הנושא נעול.
צריכה עזרה......

צריכה עזרה......
חיפשתי באתר של דן ולא מצאתי.. אני צריכה קו שמגיע מדיזנגוף לרחוב בן גוריון(30-אם זה משנה) ברמת גן הבנתי שזה קרוב למכון מור.. אם אין מדיזנגוף אז מתחנה מרכזית.. תודה מראש.

טוארג

New member
קו 66 מריינס המקביל לדיזנגוף

צריכה עזרה......
חיפשתי באתר של דן ולא מצאתי.. אני צריכה קו שמגיע מדיזנגוף לרחוב בן גוריון(30-אם זה משנה) ברמת גן הבנתי שזה קרוב למכון מור.. אם אין מדיזנגוף אז מתחנה מרכזית.. תודה מראש.
קו 66 מריינס המקביל לדיזנגוף
עד ז'בוטינסקי פינת בן גוריון ומשם זה מרחק הליכה קצר

fireman

New member
למשרדי תפוז כמובן....

צריכה עזרה......
למשרדי תפוז כמובן....
ראשית יש הסבר איך להגיע למשרדי תפוז (בן גוריון 30) בשאלות הנפוצות של הפורום. לגבי הגעה.... הדרך המומלצת ביותר היא להגיע למסוף 2000 (ליד תחנת רכבת מרכז\סבידור ומשם לקחת קו 82....הכי מהיר שיש, יותר מ50\51\54 שמופיעים בתשובה של השאלות הנפוצות. צריך לרדת ליד בין נח מנחמני לחצות את הכביש ולהכנס לרחוב בן גוריון.... משרדי תפוז נמצאים בבניין בצבע חום\זהב במקביל למרכז דן (איזה ערימת בטון שהייתה אמורה להיות בניין) בהצלחה.

fireman

New member
ליד בית*

למשרדי תפוז כמובן....
ראשית יש הסבר איך להגיע למשרדי תפוז (בן גוריון 30) בשאלות הנפוצות של הפורום. לגבי הגעה.... הדרך המומלצת ביותר היא להגיע למסוף 2000 (ליד תחנת רכבת מרכז\סבידור ומשם לקחת קו 82....הכי מהיר שיש, יותר מ50\51\54 שמופיעים בתשובה של השאלות הנפוצות. צריך לרדת ליד בין נח מנחמני לחצות את הכביש ולהכנס לרחוב בן גוריון.... משרדי תפוז נמצאים בבניין בצבע חום\זהב במקביל למרכז דן (איזה ערימת בטון שהייתה אמורה להיות בניין) בהצלחה.
ליד בית*

fireman

New member
כמובן שאת קו 82 אפשר לקחת

למשרדי תפוז כמובן....
כמובן שאת קו 82 אפשר לקחת
מאיפה שנוח לך, כפי שכתב "מסוף כרמלית"..... למה אני מתערב בכלל אני לא יודע.

../images/Emo6.gifכשאתה אומר ערימת בטון

למשרדי תפוז כמובן....
כשאתה אומר ערימת בטון
אתה מתכוון לבית הדר דפנה?

לא מול מה שהיה צ.ד אלא במגרש

משרדי דן אכן נמצאים בבנין הדר דפנה
אבל "מרכז דן" נמצא מול מה שהיה פעם צ.ד., ברחוב בן גוריון ברמת גן
לא מול מה שהיה צ.ד אלא במגרש
של צ.ד (או אולי אני טועה וזה במגרש של מחלבה ישנה של תנובה. כבר לא זוכר טוב. צ.ד לא קיים מעל ל-28 שנה).

ליילנד היקרה יש לך בלבול

רגע, מרכז דן לא נמצא בהדר דפנה?
משהו כאן לא מסתדר לי
ליילנד היקרה יש לך בלבול
הוא מתכוון למרכז מסחרי (שהפך לפיל לבן) בשם "מרכז דן" הנמצא על חורבות מפעל צ.ד שהיה בגבול ר"ג עם ב"ב. בבית הדר דפנה שליד הקריה וליד איכילוב יש (או היה פעם) את ההנהלה של קואופרטיב דן. בית הדר דפנה זה, כמובן, בת"א, ו"מרכז דן" זה על הגבול בין רמת-גן לבני ברק, ברח' בן-גוריון, שעד לפני 19 שנה נקרא רחוב מודיעין.

../images/Emo51.gif הבנתי, אני יודעת איפה צ.ד.

ליילנד היקרה יש לך בלבול
הוא מתכוון למרכז מסחרי (שהפך לפיל לבן) בשם "מרכז דן" הנמצא על חורבות מפעל צ.ד שהיה בגבול ר"ג עם ב"ב. בבית הדר דפנה שליד הקריה וליד איכילוב יש (או היה פעם) את ההנהלה של קואופרטיב דן. בית הדר דפנה זה, כמובן, בת"א, ו"מרכז דן" זה על הגבול בין רמת-גן לבני ברק, ברח' בן-גוריון, שעד לפני 19 שנה נקרא רחוב מודיעין.
הבנתי, אני יודעת איפה צ.ד.
אני עוד זוכרת את צ.ד. כמפעל שוקולד וממתקים
לא ידעתי שמרכז דן נמצא שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה