עוגות שוקולד קטנות ומטריפות/נייג'לה
טרם נוסה עוגות שוקולד קטנות ומטריפות של נייג'לה מספר מנות: 6 נייג'לה מבטיחה: הן טעימות.. מקסימות... קלות להכנה... אפשר להכין את התערובת מראש ולשמור במקרר בתוך תבניות אישיות עד הרגע הנכון (15 דקות לפני שרוצים לאכול אותן). החומרים הדרושים 50 גרם חמאה לא מלוחה, רכה, ועוד קצת לשימון 350 גרם שוקולד מריר משובח 150 גרם סוכר 4 ביצים גדולות (לטרוף עם קמצוץ מלח) 1 כפית תמצית וניל טהור 50 גרם קמח לבן רגיל 6 תבניות אישיות, משומנות בחמאה 6 עיגולי נייר פרגמנט בקוטר של התבנית האישית הוראות הכנה לחמם תנור 200 מ"צ, להכניס כבר את משטח האפייה לתנור. לרפד תחתית של כל תבנית אישית בעיגולי נייר פרגמנט. להמס את השוקולד ולצנן מעט. תוך כדי ערבוב עקבי וזהיר לחבר את החומרים הבאים לתערובת חלקה ואחידה לפי סדר זה: חמאה וסוכר ; ביצים טרופות ; תמצית וניל ; קמח ; ולבסוף – השוקולד המומס. לחלק את התערובת בין 6 התבניות, להכניס לתנור על התבנית החמה ולאפות 10 דקות. [ אם התערובת חיכתה במקרר להוסיף לאפייה עוד 2 דקות ] ברגע שמוציאים מהתנור מעבירים לצלחת הגשה ומשדכים עם קצפת או גלידה או קרם פרש. מקור: נייג'לה