צריכה עזרה

מצב
הנושא נעול.

DesertRose1

New member
צריכה עזרה../images/Emo70.gif../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo11.gif

צריכה עזרה

אהלן! אני מחשפת דרך להגיע מצ.דרור עד לתיאטרון גבעתיים.... יש יום פתוח של בי"ס תלמה ילין....p_: בעקרון התכנון לקחת רכבת מבית יהושע עד לרי' ארלוזורוב, ואז מה? אני צריכה להגיע לרח' רמז... מקווה שהגעתי למקום הנכון ותועלו לעזור לי.. תודה! שירן

tzvika pick

New member
מתחנת רכבת מרכז או רחוב ארלוזרוב

צריכה עזרה

אהלן! אני מחשפת דרך להגיע מצ.דרור עד לתיאטרון גבעתיים.... יש יום פתוח של בי"ס תלמה ילין....p_: בעקרון התכנון לקחת רכבת מבית יהושע עד לרי' ארלוזורוב, ואז מה? אני צריכה להגיע לרח' רמז... מקווה שהגעתי למקום הנכון ותועלו לעזור לי.. תודה! שירן
אפשר לעלות על קו 55 שמגיע די קרוב לתיאטרון. את צריכה לרדת ליד משטרת גבעתיים, ומשם מדובר בדקות בודדות של הליכה לתיאטרון.

singera

New member
אפשר גם לרדת בשלום ולקחת קו 56

אפשר לעלות על קו 55 שמגיע די קרוב לתיאטרון. את צריכה לרדת ליד משטרת גבעתיים, ומשם מדובר בדקות בודדות של הליכה לתיאטרון.

DesertRose1

New member
איזה קו מגיע לי יותר קרוב? ../images/Emo11.gif

איזה קו מגיע לי יותר קרוב?

ואיפה זה יוצא שאני ארד? ועוד דבר..... איך אני מוצאת את תיאטרון גבעתיים! אני לא מכירה בגרוש את גבעתיים!!!

56 אפילו לא מתקרב לתיאטרון גבעתיים

ואיפה זה יוצא שאני ארד? ועוד דבר..... איך אני מוצאת את תיאטרון גבעתיים! אני לא מכירה בגרוש את גבעתיים!!!

המדיח

New member
דן בבקעת אונו

דן בבקעת אונו
לא רוצים קיבלתם חברה "נהדרת" עם אוטובוסים המילה האחרונה נהגים כולם יוצאי החברות המובילות בשוק רובם מומחים למיחזור "נייר" מה עוד תבקשו שם , את הירח? דן לא חוזרים לשם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tzvika pick

New member
אני לא חושב שיש קו קרוב יותר..

ובכל מקרה, מדובר בדקות בודדות של הליכה. צירפתי מפה מאתר EMap שתעזור לך להגיע. בכל מקרה, כולם שם באזור מכירים את התיאטרון (גבעתיים היא עירה קטנה..). האיקס האדום הוא המקום שבו האוטובוס עוצר. האיקס השחור הוא המיקום של התיאטרון. הוא נמצא בסוף רחוב רמז.

DesertRose1

New member
המון ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo11.gif

ובכל מקרה, מדובר בדקות בודדות של הליכה. צירפתי מפה מאתר EMap שתעזור לך להגיע. בכל מקרה, כולם שם באזור מכירים את התיאטרון (גבעתיים היא עירה קטנה..). האיקס האדום הוא המקום שבו האוטובוס עוצר. האיקס השחור הוא המיקום של התיאטרון. הוא נמצא בסוף רחוב רמז.
המון

עזרת לי מאוד
אני מקווה שאני לא אסתבך יותר מדי, ויהיה טוב
צריך גם לחזור אח"כ...
שוב,

DesertRose1

New member
ובעיה אחרונה|שמאלה|../images/Emo3.gif ../images/Emo11.gif

המון

עזרת לי מאוד
אני מקווה שאני לא אסתבך יותר מדי, ויהיה טוב
צריך גם לחזור אח"כ...
שוב,
ובעיה אחרונה|שמאלה|

באתר של אגד, אני מנסה להשיג שעות של הקו, מת"אל גבעתיים (55) נכון? וזה לא מוצא. וככה גם כשאני מחפשת אוטובוס מת"א לגבעתיים...
מה קורה פה?

אורי404

New member
הקו לא של אגד.

ובעיה אחרונה|שמאלה|

באתר של אגד, אני מנסה להשיג שעות של הקו, מת"אל גבעתיים (55) נכון? וזה לא מוצא. וככה גם כשאני מחפשת אוטובוס מת"א לגבעתיים...
מה קורה פה?
הקו לא של אגד.
קו 55 שייך לחברת "קווים", ולא לאגד, לכן לא מצאת אותו באתר של אגד. על כל פנים, תדירות הקו היא גבוהה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה