צריכה עזרה

the girl111

New member
צריכה עזרה../images/Emo41.gif

הורדתי סרטים עם תרגום עברי מובנה (והסרטים כבר מחולקים לשני חלקים)...ואני רוצה לצרוב אותם לדי וי די שלי...הדיוידי שלי לא קורא DIVX אלא רק SVCD/VCD והסרטים שהורדתי הם ב Mpeg... יש לי נרו 6...מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני צורבת את זה??? ועם זה ייכנס לי בדיסק רגיל של 700 מגה??

ocean666

New member
זה לא חוקי

ואסור לדבר כאן בפורום על סרטים/שירים שהורדו מכל מיני תוכנות לא חוקיות כי זה מפר את זכויות היוצרים ולכן לא תוכלי לקבל תשובה לשאלתך כאשר את מנסחת אותה ככה ומציינת בפירוש שהורדת את הסרט

the girl111

New member
הנה ניסחתי שוב../images/Emo41.gif

יש לי סרטים עם תרגום עברי מובנה (והסרטים כבר מחולקים לשני חלקים)...ואני רוצה לצרוב אותם לדי וי די שלי...הדיוידי שלי לא קורא DIVX אלא רק SVCD/VCD והסרטים שהורדתי הם ב Mpeg... יש לי נרו 6...מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני צורבת את זה??? ועם זה ייכנס לי בדיסק רגיל של 700 מגה??

ocean666

New member
טוב אז ככה..

את יכולה לצרוב את הסרט בידיוק כמו שהוא עכשיו ותוכלי לראות אותו בDVD בלי שום בעיות. בהצלחה (וסתם לידע כללי- mpg זה הפורמט שאמורים להמיר אליו כדיי לצפות בסרטים צרובים בDVD רגיל)

Ncoder

New member
עד כמה שאתה צודק... בכל זאת...

אין לך שום דרך לדעת ב-100% שמה שהיא הורידה הוא לא חוקי, כל עוד היא לא מציינת את שם הסרט אין שום בעייה חוקית .

ocean666

New member
אני בת..

וכל אחד פה אומר משהו אחר אז תחליטו ביניכם קודם כל.. כי פעם אומרים לי שאסור ופעם מותר וכל פעם משנים את דעתכם.. כבר אין לי מושג על מה כן לענות ועל מה לא

the girl111

New member
או קיי...תודה רבה../images/Emo41.gif

על איזה קטגוריה אני צורבת את זה בנרו??

Ncoder

New member
מי אומר לך? ...

אנחנו (הכחולים) מאשרים את ההודעה הזאת והיא לא עוברת על חוקי הפורום, אנחנו גם אלה שכתבו את החוקים והם עברו אישור של הנהלת הפורומים . קראי את חוקי הפורום על מנת להבין יותר על אילו שאלות לא לענות ואם יש משהו שאת לא בטוחה לגביו אז לא נורא, אף אחד לא ימות אם לא יענו לו, אנחנו יודעים שלפעמים בכל זאת קורה ששואלים שאלות אסורות ובכל זאת יש תגובות, אנחנו לא תמיד ליד המחשב ולא נוכל להבטיח שכל ההודעות יימחקו. לפעמים גם אני עונה בטעות על שאלות אסורות, בהרבה מקרים זה בגלל שאני מסתמך יותר על נושא ההודעה ולא על התוכן (יש הרבה שאלות מוכרות שחוזרות על עצמן) .

kkdd

New member
יש צורה ונוסח לשאול שאלה...

כאשר בשאלה מציינים שם של תוכנה, אתר לא חוקי, או "לינק" לסרט (ואני מתכוון שאם רושמים את שם הסרט, סיומת, סוג, קבוצה שהפיצה אותו.. מידע שכזה שאפשר לעשות חיוש קליל בתוכנת השיתוף ולמצוא את הסרט הלא חוקי) אבל שאומרים הורדתי סרט (ולא מציינים מקור) או שהשגתי... אז זה כבר בסדר.. המשך יום נעים

למעלה