צריכה עזרה לגבי מצלמה שכבר יש לי

דנעע

New member
צריכה עזרה לגבי מצלמה שכבר יש לי

יש לי מצלמה דיגיטלית 5.1 מגה פיקסל DSCW15 Sony אבל יש לה בעיה של צילום בלילה, כשלוחצים עליה היא לא מגיבה. אמרו לי שמצלמה ממש טובה לכן לא ברור לי למה בלילה היא עושה בעיות, יש לה גם פלאש טוב אז ממש מוזר לי... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי?

moryoav

New member
אפשר קצת יותר פרטים?

מה זאת אומרת לא מגיבה? אולי היא פשוט לא מצליחה לעשות פוקוס? ברוב המצלמות הקומפקטיות יש בעיה בצילומים בתנאי תאורה לקויים. יואב.

דנעע

New member
עשיתי השוואה

לקחתי מצלמה דיגיטלית של קאנון (בערך באותה איכות כמו שלי) וצילמתי איתה בלילה והיא צילמה רגיל. בנוסף במועדונים יש הרבה אנשים שמצלמים עם מצלמות קומפקטיות ואצלהם אין את הבעיה. שוב הבעיה אצלי זה שאני לוחצת על הלחצן על מנת לצלם והוא פשוט לא מצלם, לפעמים צריך ללחוץ לחיצה ארוכה יותר ולפעמים פשוט להמשיך לנסות, כשהוא מצלם התמונה יוצאת נהדרת, אבל הוא עושה הרבה בעיות, ואנשים שאני מצלמת צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמצלמה מחליטה לצלם. זאת מצלמה יקרה בשביל לעשות בעיות מהסוג הזה.

יתכן ויש בעיה בהתפקסות של המצלמה

בתנאים הללו - לכן את מחכה הרבה זמן או צריכה ללחוץ הרבה זה רשום בחוו"ד של הדגם כאן http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=sony_dscw50&opinion=31105 דומה לשלך? במקרים כאלו - מזיזים טיפונת את המצלמה,או מטים באלכסון,ע"מ לעזור לחיישן האוטופוקוס לקלוט משהו מספיק קונטרסטי.

למעלה