צריכה עזרה ותמיכה ביחד!!!

kanada1

New member
צריכה עזרה ותמיכה ביחד!!!

שבוע 25 הבחילות חזרו ובגדול הכל עומד לי בגרון, כל פעם שאני מתכופפת הכל עולה,כל הזמן יש לי גרפסים כמו פרה, בעלי צוחק אם הילדים ואומר להם לא לפחד אמא רק הרימה אמברקס................ אבל מה היה לי רק חודשיים שקט וזהו עכשיו חזרה ובגדול. אני לא אוכלת וגם כמעט לא שותה כי כל דבר עושה לי רע,אני אומנם לא כל כך רזה כך שמבחינת המשקל זה לא מעציב אותי אבל בכל זאת אני לא עולה ובינתיים לא יורדת. יש למשהו/י לדסקס עצה. שבוע טוב לכולכם.

nuli4

New member
תמיכה../images/Emo24.gif

לצערי אני לא יכולה לעזור כי אני נמצאת באותה הצרה. אני בשבוע 34 וכבר כמה שבועות שחזרו לי הבחילות הנוראיות של ההתחלה, אמנם בלי הקאות כמו בהתחלה אבל בכל זאת. לא מצליחה בעיקר לשתות וזה מאוד מפריע לי... מקוה שיעבור עוד לפני הלידה
תחזיקי מעמד!

kanada1

New member
טוב תודה על הניסיון אבל לא מנחם אות

אותי לדעת שאני יכולה להמשיך ככה עד הסוף בפרט שביני לבינך רק תשעה שבועות הבדל גם אני דרך אגב ללא הקאות אבל מה נעשה אין ברירה בסוף זה יגמר. אבל היום היה לא כל כך נורא יחסית אומנם היה בחילות היה את הבעיה אם השתיה אבל לא בהסטריה הצלחתי להכניס לפה כמה דברים.

kanada1

New member
שרון היי שוב אבל כמו שאמרתי בעבר אנ

אני לא יכולה לקרוא מסרים האינטרנט אקספלורר שלי לא עובד אז שלחי לי מייל בבקשה [email protected]

חחחחחחח מצטערת אבל בעלך הרג

אותי מצחוק תמיד כשאני עוד שניה מקיאה בערך כל היום אבל אני שבוע 11 אז זה מובן.. אני חושבת שאני נשמעת כמו פרה ובטח השכנים שומעים ויודעים שאני בהריון... אני קניתי פראמין שבעיקרון מאז שקניתי לקחתי רק פעם אחת כדור אחד ותשמעיייייי זה פשוט נס מאוד מאוד עוזר! כל הכדורים הטבעיים לא עזרו לי אבל פראמין עוזר והרופא שלי אמר שאפשר עד 3 ביום אבל לי הספיק 1 ואני לוקחת רק כשממש ממש רע כפי שהיה באותו יום ומאז לא היה לי עוד כ"כ רע טפו טפו טפו. מקווה שזה יעזור לך.. תרגישי טוב!

kanada1

New member
קודם כל מזל טוב!ואני שמחה ששימחתי

משיהו למרות מצבנו הפרתי. אני אולי באמת אנסה את זה, למרות שמצאתי לי פתרון אני אוכלת חסה, עוד המחשה לפרה, ושותה קולה זה מה שהולך. מאחלת לך המשך רק קלי קלוטו של ההריון.

וואי איזה כיף לך..

שלוק אחשד של קולה מעלה אצלי הכל למעלה.. אולי החומצה.. מה שהראה לי שקולה באמת לא בריא!
[ אבל באמת אני חותכת חסה עם עגבניות ושמה קצת שמן זית טיפ טיפה וקצת מלח פפלפל וזה מאוד מרענן... סלט קטן כזה..

kanada1

New member
טוב אני לא שותה בכמויות גדולות אולי

רבע כוס ביום גג שתיים אני ממש משתדלת מה גם שאני מהנגדת קולה. אבל אני בחסה מרשה לעצמי להוסיף גם קצת רוטב אלף האיים ולפעמים אם הכל בסדר בקיבה קצת קורטונים וגבינה מלוחה מעדן גן עדן. מקווה שנתתי לך עוד רעיון לסלט נוסף.

a2t

New member
לימון.

כל פעם שיש לי בחילה ללא הקאות או עם. אני חותכת לימון לשניים ומתחילה למצוץ ממנו מיץ. לי זה עוזר במיידי. מקווה שגם לכן.

למעלה