צריכה עזרה די דחוף!

zabcde

New member
צריכה עזרה די דחוף!

היום הסיעו אותי מהצבא הבייתה והורידו אותי בחולון ליד שוק הסיירים שזה מול חצי חינם הישן ושם ראיתי כלב קשור נובח באתי אליו הוא ממש יפה ושמתי לב שהוא קשור ממש צמוד לקיר.. לא היה לו מים הכלי מפלסטיק היה ריק לפי מה שראיתי אין לו אוזניים וזה היה ממש ממש מפחיד... הוא לא הפסיק לנבוח שתק שבאתי אבל בכה שהלכתי... נראה כאילו מחזיקים אותו במצב לא ממש טוב.. מישהו שגר קרוב אולי יכול לבדוק מה קורה איתו בבקשה?? ממש נשבר לי הלב לעזור אותו שם.... אני ממש מבקשת מי שיכול אני מוכנה להסביר לו איפה בדיוק הוא

dogslove

New member
למה שלא תדווחי לתל"ל למשל?

או לגורמים נוספים שיכולים לטפל בכך. לוטרינר העירוני ולד"ר דגנית בן דוב מהמשרד לאיכות הסביבה. היא ממונה על חוק צב"ח. מה יעשה מי שיילך לשם? צריך שיגיעו לשם גורמים מוסמכים, אפילו משמטרה.

lilba33

New member
הי זוהר. תסבירי בדיוק היכן הכלב

אני שם היום בצהריים, ובעל חנות הירקות הוא אבא של ילדה מהגן של הבן שלי-ולכן תהיה לי אפשרות להיעזר בו.

zabcde

New member
טוב היום התקשרתי לתנו לחיות לחיות

והיא אמרה שהם מוכנים ללכת לבדוק אבל אם זה שטח פרטי הם לא יוכלו לקחת אותו ואז היא אמרה שאני אצלם יביא להם את התמונות והם יטפלו בזה... הם נשמו מדהימים מסתבר שיש להם אמבולנס וזה נשמע נפלא פשוט היה תענוג להעזר בהם היא אמרה שהם ממש עמוסים וביקשה שמחר אני אציק להם כדי שיטפלו בזה... מקווה שיעזרו לו.

למעלה