צריכה עזרה בניסוח

צריכה עזרה בניסוח

כאמור, אני בשמירה כבר ארבעה ח'. דברו איתי השבוע מהעבודה וביקשו שאחתום על מסמך שביצעתי לפני חצי שנה שמאמת שאני מזהה את המורשים וכו' וכו'. ביקשתי שישלחו לי במייל את המסמך ואחתום. אממה, שלחו לי טופס חצוי ריק בלי חלקו העליון ובלי שמות וכו'. כלומר, שלחו לי טופס שאני רק צריכה לחתום שאני מזהה את המורשים מעלה. מי אלה מעלה? מה מעלה? כמה מעלה? כיוון שאני לא סומכת על אף-אחד שם, לא מתאים לי לחתום על מסמך ריק. לפי ההתנהלות שלהם, הם יכולים להצמיד את זה לכל טופס אחר שלא ביצעתי ועוד יותר גרוע זה שאולי הם מנסים להכשיל אותי ואז תהיה עילה לפיטורים. מה לדעתכן אני צריכה לכתוב במייל חוזר בכדי "שיפטור" אותי מלחתום על המסמך טרם הם ממציאים לי אותו במלואו, בלי לצאת מתחמקת או "פלצנית".

מיוליקה

New member
משהו בסגנון

"בוקר טוב, מאשרת קבלת המייל אתמול. תשומת לבכם כי המסמך הגיע חצוי, ולכן לא ניתן לראות את שמות המורשים אותם אני אמורה לזהות. שלחו לי בבקשה את המסמך בשלמותו, על מנת שאוכל לחתום במקום המתאים, ולהחזירו אליכם. בברכה, גברת פלפלת 1". בכל מקרה, שלא תעיזי (ממש כך !!) לחתום על המסמך כפי שנשלח.

אמאyyy

New member
תעשי מזה בעיה טכנית

המסמך לא נסרק היטב והחלק העליון חסר, אנא שלחו שוב במלואו.

h 3

New member
לגמרי בתמימות...

כנראה שבטעות שלחתם לי רק חצי טופס/הסורק שלכם לא עבד/המייל התפספס/מה שמתאים, אבקש לשלוח לי שוב את הטופס המלא ע"מ שאוכל לחתום עליו... תיתממי, כאילו זו באמת טעות אנוש, אבל הם חייבים לתקן אותה... H

פישים

New member
שאת צריכה לראות בדיוק מה את מאשרת

כי זו חתימה מהותית. (ואם למרוח את זה - שאת רוצה לראות את המסמך הכולל כדי להיזכר בפרטים, לראות שכלום לא חסר וכו', שהחתימה תהיה לעניין ועל המסמך הספציפי).

אז ככה... המשך התפתחות

שלחתי להם מייל בזה הנוסח: "בוקר טוב, לתשומת ליבך, המסמך לא נסרק היטב וחלקו העליון חסר (הגיע אליי רק אישור הסניף ללא שמות המורשים אותם אני אמורה לזהות). אבקש לשלוח אליי שוב את הטופס במלואו שאוכל לחתום עליו במקום המתאים ולהחזירו אליך. המשך יום טוב," וכך נענתי: "ככה הטופס נשלח , את צריכה לחתום שזיהית את X והוא חתם בפניך" כאמור, בטופס אין שום איזכור ל-X, אלא ש הריני לאשרי כי מורשה החתימה הופיע בפני והזדהה בפניי באמצעות ת.ז, וחתם בפניי על X". מה אני עושה???

פישים

New member
ועוד משהו - את חייבת את כל המסמך עבור ההקשר

של הדברים. כשאני נדרשת לאשר חתימות יש מהות לאישור - אני מבהירה לא פעם ללקוח ש-א. זה הרישיון שלי ו-ב.אני לא חותמת גומי. מניחה שגם אצלך זה מעבר לפרוצדורה ויש משמעות לאישור, שאחרת לא היה נדרש.

kokula12

New member
בשלב הזה הייתי מתקשרת

אומרת שכנראה היתה אי-הבנה אבל בטופס לא היה אזכור ל-X, ומצטערת על הקטנוניות, אבל אני מעדיפה לחתום על טופס שבו כל הפרטים מלאים, ואני מחכה שהם ישלחו לי טופס מלא. זהו. לא שהבנתי מה בדיוק הטופס האמור ולמה הוא קשור, אבל הנחת היסוד היא שחשוב לראות על מה חותמים בכל מקרה.

זהירות. נראה לי שמנסים לסנדל אותך

במיוחד לאור מה שכתבת קודם על השמירה והתייחסות מקום העבודה. לא לחתום על טופס חסר פרטים בשום אופן.

klavtulit

New member
נשמע כמו שיטת מצליח

ובמילים אחרות, כפי שהציעו קודמותיי - לא לחתום.

המשך.... (מתנצלת על החפירה)

כיוון שאני מעדיפה שההתכתבות תהיה במייל ולא בע"פ אין לי כוונה להתקשר ו"לתרץ" את עצמי. ניסחתי משהו שלא נראה לי שמשתמע לשני פנים. "בוקר טוב, אני מבינה שכך הטופס נשלח מהיחידה, אבל עדיין לא הבנתי למה לא במלואו?! שוב, אין לי בעיה לחתום על כך שזיהיתי את X והוא חתם בפניי (אני זוכרת את מעמד החתימות), אולם לא אוכל לחתום על מסמך ריק/חצוי/לא מלא, מה עוד שאני חותמת אחרי 3.5 ח' (כזכור לי, חתמתי על כל המסמכים הרלוונטים לשינוי הרכב החתימות כבר אז). כמו כן, אם נוצרת איזושהי בעיה עם היחידה אין לי שום התנגדות שתשלחי את המייל אליהם בכדי שיבינו מדוע אני מתנגדת לחתום - אני בטוחה שהם יבינו למה.... בברכה," מה דעתכן? ומה לעניין ה - 3.5 ח' להוסיף או שזה כבר קטנוני?

ענבים2

New member
נראה לי נכון

לנסח מכתב ברור מה הסיבה שאת לא יכולה לחתום. אל תשחקי ראש קטן ולא כלום. המכתב האחרון שכתבת בעיני טוב. אני הייתי מוסיפה, שנהלי הבנק מחייבים אותך לחתום על טופס מלא ולא ריק. "תאשימי" את הבנק ולא את עצמך. ככה גם לא תצאי חשדנית ופראנואידית... אני מצדיקה אותך מאוד בתגובה זהירה. לדעתי חשוב שיבינו מדוע את זהירה.

D X 9

New member
לא מאד מבינה בזה, נשמע לא נעים

טוב שאת מתעדת הכל בכתב.

למעלה