צריכה עזרה בהערכת מחיר לרכב שברשותי

rotemamy

New member
צריכה עזרה בהערכת מחיר לרכב שברשותי

יש ברשותי חיפושית משנת 73, בצבע לבן, יד ראשונה, חצי אוטומטית, מנוע 1300, דגם מיוחד עם שמשה קמורה ודשבורד. מבנה מעט שונה משל חיפושית רגילה. קיבלתי את המכונית מתנה מסבתי ולכן העדפתי להשאיר אותה על שמה ולא להוסיף עוד יד. לא הפכתי אותה לאספנות מסיבות נוחות והגבלות שקיימות על רכב אספנות, אך עדיין אפשר להפוך אותה לרכב אספנות. מצבה המכני מעולה. שמורה ביותר. אם יש מישהו שיוכל אולי לענות לי מה ערכה הכספי אודה לו מאוד. ***מצורפת תמונה של החיפושית משנת 73*** [email protected]

© DrorZi

New member
כי יש לי אחת דומ וכי אני מכיר בערך

את החיפושיות שמוצעות כרגע למכירה, לפחות את חלקן. יש אחת מראשון, במצב מלוקק מכאנית וחיצונית, מנוע 1600 חדש לגמרי, צבע פחחות וגומיות חדשות, אמריקאית, הבחור רוצה 8000 ש"ח ולא מכר תוך יום ככה שהמחיר לא מהווה מציאה כזו גדולה, אני רוצה על אוטו במצב מכני טיפה פחות טוב אבל מצד שני שלי 1600 מקורית ושלו היתה 1300 ולי יש מערכות חשמל נוספות באוטו כמו מערכת חשמל משופרת, מערכת שמע שעולה מעל 2000 שקל, אזעקה ועוד 8500 ש"ח. חיפושיות עם טסט שנוסעות אבל די מוזנחות משיגות מחירים של 2500-3000 שקל. החיפושית שלה איפה שהוא באמצע. אני מקווה שהתשובה שלי מספקת.
דרור זי.

למעלה