הכי קלה, טעימה, מהירה וחסכונית
4 ביצים (בלבד)
2 כוסות סוכר
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה
סוכר וניל או תמצית וניל
כוס שמן
כוס וחצי מים
6 כפות קקאו
ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה אחת (לא צריך להקציף לבד חלבונים וכו´). אפשר לערבב בכף. אני משתמשת במקצפת יד חשמלית קטנה.
מכניסים לתבנית ואופים בחום בינוני חצי שעה בלבד!
לאחר האפיה יוצקים על העוגה נס קפה מוכן (ללא חלב). אני מעדיפה מים עם סוכר. לדעתי טעים יותר וגם פחות קפאין לילדים.
וזהו! אח"כ אפשר להוסיף קרם. אני אוהבת להקפיא את העוגה ואח"כ להפשיר ואז היא יוצאת יותר נימוחה וגם יש עליה שכבה שנראית כמו קרם.