צריכה הסבר לסעיף בחוזה

מצב
הנושא נעול.

טליה37

New member
צריכה הסבר לסעיף בחוזה

צריכה הסבר לסעיף בחוזה
10.1. החברה לא תישא בתשלומי מסים ו\או תשלומי חובה, לרבות מס הכנסה, ביטוח לאומי ומס מקביל להסתדרות הכללית בגין ביטוח רפואי החלים ו\או יחולו על העובד מכוח הוראות ההסכם ו\או מכוח כל הוראות כל דין, למעט האמור במפורש בהסכם זה. לא מבינה את הסעיף. מי לרוב משלם? הרי תמיד התשלומים האלו יורדים ממשכורת העובד לא? בבקה תסבירו לי, האם הסעיף הזה מיותר (כי מובן מאליו עפי חוק) או שמא פוגע איכשהו בזכויותי

אלה ניכויים שממילא מנוכים

צריכה הסבר לסעיף בחוזה
10.1. החברה לא תישא בתשלומי מסים ו\או תשלומי חובה, לרבות מס הכנסה, ביטוח לאומי ומס מקביל להסתדרות הכללית בגין ביטוח רפואי החלים ו\או יחולו על העובד מכוח הוראות ההסכם ו\או מכוח כל הוראות כל דין, למעט האמור במפורש בהסכם זה. לא מבינה את הסעיף. מי לרוב משלם? הרי תמיד התשלומים האלו יורדים ממשכורת העובד לא? בבקה תסבירו לי, האם הסעיף הזה מיותר (כי מובן מאליו עפי חוק) או שמא פוגע איכשהו בזכויותי
משכר העובד, המעביד הכניס זאת רק מהטעם שברצונו להיות בטוח שברור גם לך כי סוכם ביניכם שתקבלי את השכר ברוטו ומזה ינוכו לך הניכויים כחוק.

טליה37

New member
אני לא בטוחה...

משכר העובד, המעביד הכניס זאת רק מהטעם שברצונו להיות בטוח שברור גם לך כי סוכם ביניכם שתקבלי את השכר ברוטו ומזה ינוכו לך הניכויים כחוק.
אני לא בטוחה...
אשמח לעוד תגובות

טליה37

New member
פשוט מוזר

פשוט מוזר
כי באף חוזה בעבר לא היה סעיף כזה

טליה37

New member
שיר ורד-האם אפשר לשמוע את דעתך?

צריכה הסבר לסעיף בחוזה

שיר ורד

New member
הבעתי כבר את דעתי בשרשור נפרד

הבעתי כבר את דעתי בשרשור נפרד
חבל שלא הבאת את הסעיף שלאחר מכן, שממנו ניתן להבין שהחברה תנכה את המיסים משכרו של העובד, ולכן לא ברור למה משמש סעיף זה.למה לא לבקש הבהרה מאת המעסיק על מטרת הסעיף. ייתכן שהם התכוונו שמדובר בשכר ברוטו ולא נטו, אך הניסוח מאוד מאוד לא ברור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה