צריכה המלצות

BrokenLight

New member
צריכה המלצות

לפילינג פנים טוב (או מסיכת פילינג) ולא יקר מדי, ולמסיכת לחות נטולת שומן ולא קומדוגנית.. האם מישהי ניסתה את המסיכת לחות של אהבה? אם כן, אשמח לשמוע עליה חוות דעת. העור שלי פשוט די התייבש לאחרונה וקיבל גוון עמום מעט, עקב חשיפה מרובה לשמש ואני רוצה לרענן אותו קצת.. תודה מראש! :)

עדיף

קרם פנים טוב. מסיכה זה נחמד, אבל קרם מתאים שנותן לחות הוא הרבה יותר אפקטיבי. חוץ מזה, תזהרי משמש להבא. את בטח יודעת שחשיפה מוגזמת לשמש זה אחד הדברים שהכי מזיקים לעור.

BrokenLight

New member
צודקת, אבל אני לא אוהבת קרמים

כל מה שניסיתי עד כה גרם לעור שלי להראות שמנוני או הוציא לי פצעים, ולכן אני כבר לא מסתכנת.. רק כשהמצב ממש דורש זאת אני משתמשת בכל מיני דוגמיות שיש לי. לכן חשבתי להשתמש במסיכת לחות טובה באופן יומיומי בשבוע הקרוב, עד שהעור יתאושש. ולגבי החשיפה לשמש, אני יודעת ונזהרת, אבל לצערי הייתי בתנאים (טירונות
) שלא אפשרו לי להישמר מהשמש כראוי.. אומנם מרחתי הגנה בבוקר, אבל לא ממש היה לי זמן וכוח לחדש אותה במשך היום, מעבר לזה שהגנה עוזרת מקסימום לחשיפה של 3 שעות, ולא לשהייה תמידית בשמש :\ כאמור, אשמח לקבל גם המלצה לפילינג טוב שירענן קצת את העור.. ותודה על התשובה!

ר V י ט ל

New member
מסכת ההזנה החד פעמית של ניוואה

הפכה להיות בין האהובות עליי ביותר. אחרי השימוש במסכה העור שלי תמיד נראה אחיד ורענן יותר. היא לא בדיוק חד פעמית, היא מספיקה לפחות לשני שימושים.

BrokenLight

New member
תודה, אבל..

אין לי אפשרות להגיע למאק כרגע.. אולי משהו יותר נגיש, שאפשר למצוא בכל סופר פארם? :)

I Was Hoping

New member
שתי המלצות:

1. פילינג של לוריאל, פיור זון, או נורמדרם של וישי. 2. מסיכת לחות מדהימה ללא שומן של לנקום, הידרה קונטרול. והכי חשוב: לא לחשוף את הפנים לשמש ולמרוח הגנה בכל יציאה לשמש! זה מאסט לגמרי.

rain18

New member
של פיור זון ווישי מעולים../images/Emo45.gif

יש לי עוד המלצה, לנוטרג'ינה יש מסדרת דיפקלין פילינג עם גרגרים, גם הוא נחמד.

BrokenLight

New member
ממתי יש לנורמדרם מסכה?

או שהתכוונת למשהו אחר? כי למיטב ידיעתי אין להם. הסדרה כוללת רק: ג'ל ניקוי, ג'ל גרגירים, קרם לחות, מי פנים, מייבש פצעונים נקודתי ועיפרון קונסילר לאותה מטרה.

BrokenLight

New member
האמת, עכשיו כשאני חושבת על זה..

מוזר שאין להם מסכה. סך הכל, סדרה לעור צעיר, שמנוני, נוטה לפצעים.. לא היה מזיק להוסיף לסדרה איזו מסכה סופחת טובה. אבל כנראה שזו לא המומחיות של וישי. לא ראיתי שיש להם הרבה מסכות, (אם בכלל), באופן כללי.

I Was Hoping

New member
אני לא חושבת ככה

יש בסדרה של נורמדרם המון חומרים פעילים יחסית לחברות אחרות שגורמות לחידוש העור. אין צורך להעמיס גם מסיכה, לדעתי. החומרים חזקים מספיק.

טוטס

New member
אני אוהבת את הסבון בוץ פילינג

של אהבה. מעולה!!! גם לקרליין יש פילינג ממש טוב!

BrokenLight

New member
מעדכנת ../images/Emo13.gif

זה מצחיק, כי בביקורי בסופר פארם התלבטתי בדיוק בין שתי המוצרים שהזכרת.. בסוף קניתי את מסיכת הפילינג של קרליין, כי היא היתה ב-35 אחוז הנחה ויצא ממש זול (42 ש"ח)..

למעלה