צריכה המלצה לתבנית שקעים מומלצת

צריכה המלצה לתבנית שקעים מומלצת

היו לי כבר תבניות למאפינס- מסיליקון ומברזל.
בסוף אני זורקת אותן כי אני לא מצליחה לנקות...

מה הדרך הכי טובה לאפות מאפינס יפים?
ואיך הכי טוב לנקות את התבנית אחרי? (ללא מדיח)
 
נראה לי שאין חיה כזו


גם אני עדיין לא מצאתי את התבנית הנכונה.
את החד פעמי טרם ניסיתי.
מחר אני יוצאת לשוטט, אולי אקנה את החד פעמי, ואנסה לאפות בהם.
בעצם, יש לי בבית את התבנייות החד פעמיות העגולות, אני משתמשת בהן למאפרות.
אולי אנסה להשתמש בהן.
 

YULI9

New member
הכי פשוט זה לרפד את השקעים בעטרות נייר

מתאימות לגודל השקע ולהכניס את הבצק לתוכן.
הרבה פחות לכלוך.
ניתן לקלף את העטרות בקלות או להגיש איתן.
 

practical1

New member
בדיוק בהן אני אופה...


היו לי כמה סוגים, כנראה הכי מתאים זה ציפוי טפלון והתזה של PAM אבל אני חסרת סבלנות מההשריה והניקוי.
מעדיפה להניח עטרות ולמלא אותן בכל טוב.
יש עכשיו את העטרות האלה שנראות כמו פליסה וקל מאוד לפתוח אותן.
 

YULI9

New member
אף פעם לא הסתכלתי על מה שכתוב על העטרות


אני משתמשת, כנראה לא סיפרו לעטרות שלי שהן לא טובות לאפיה
.
 
כבר המלצתי כאן על התבניות החד פעמיות,

אבל לא מאלומיניום אלא מנייר. זה נראה כמו מסגרת מקרטון חום שבתוכה מושחלות עטרות הנייר, לבנות או צבעוניות. בסוף האפיה רק שולפים את העטרות מתוך המסגרת. מאד מאד נוח!
 


ובשרשור שהיה על זה לפני כמה ימים מישהי גם צירפה קישור לחנות אונליין כלשהי.
 
אני מניחה בתבניות השקעים עטרות סיליקון

יוצא נהדר והתבנית נקייה.
קניתי באחד מטיולי חו"ל ספריי לניקוי התבנית שהיה נפלא וכעת אני מחפשת אותו שוב ....
 
אני משתמשת בתבניות סיליקון ופשוט משמנת היטב

ומשרה במים חמים ואז הכל יורד בקלות וזה לא שומני.
יש לי גם תבנית אלומיניום שהיא גם אחלה ופשוט שמה בתוכה עטרות נייר. גם אם כתוב שזה לא לאפייה-אני משתמשת, עד עכשיו לא הייתה לי שום בעיה...
 
למעלה