צריכה המלצה למסעדה ברמה אבל לא ממש יקרה באזור הרצליה פיתוח תודה היום יום הולדת לבעל...
א אנדראה New member 10/6/04 #1 צריכה המלצה למסעדה ברמה אבל לא ממש יקרה באזור הרצליה פיתוח תודה היום יום הולדת לבעל...
G guychuk של vita New member 10/6/04 #6 מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif אני תמיד מוכנה לאכול שם וממש ממש לא יקר. וקינוחים טובים גם.
A ashlaya New member 10/6/04 #11 מבטיחה לך הכי שווה מסעדת ימה בארנה להזמין מקום מראש לשריין 3 שעות וללכת על ארוחת טעימות מענגת...יאמי!!!
מבטיחה לך הכי שווה מסעדת ימה בארנה להזמין מקום מראש לשריין 3 שעות וללכת על ארוחת טעימות מענגת...יאמי!!!
ר רות י New member 10/6/04 #17 השף איתי שלו כבר לא עובד שם. אז אין לי מושג איך הרמה שלהם נכון להיום. אולי זה לשים את הכסף על קרן הצבי בעקבות עזיבתו של שלו. וחוץ מזה יחסית יקר שם.
השף איתי שלו כבר לא עובד שם. אז אין לי מושג איך הרמה שלהם נכון להיום. אולי זה לשים את הכסף על קרן הצבי בעקבות עזיבתו של שלו. וחוץ מזה יחסית יקר שם.
N nirits New member 10/6/04 #13 קצת יקר אבל מיוחד יקינקו טנקה - מסעדת גריל יפנית ממש צמוד לoutlet . יש שם מן חדרונים פרטיים שיושבים כאילו על הרצפה (את יושבת על הרצפה, אבל יש "בור" לרגליים). את יכולה להסתכל כאן
קצת יקר אבל מיוחד יקינקו טנקה - מסעדת גריל יפנית ממש צמוד לoutlet . יש שם מן חדרונים פרטיים שיושבים כאילו על הרצפה (את יושבת על הרצפה, אבל יש "בור" לרגליים). את יכולה להסתכל כאן