צריכה המלצה למלון טוב באיזור הכנרת

אטל81

New member
צריכה המלצה למלון טוב באיזור הכנרת

וסביבתה..... אני רוצה להזמין חופשה לרגל יום הולדתו של בן זוגי - הוא יהיה בן 24. אני מעדיפה באיזור המרכז, ומלון 4 כוכבים לפחות, משהו מרשים, ישנה עדיפות גם לסוויטה...... יש לכם המלצות בשבילי? האם במלון יש

תותח9

New member
למה לא תלכו על צימר ?

בדרך-כלל צימר יותר רומנטי וייחודי ממלון. כדי שתקבלו איכות ייחודית ממלון, תצטרכו סוויטה במלון יוקרתי, וזה עסק די יקר. מלון באיזור הכינרת - גלי כינרת המחודש

תותח9

New member
צימר מושקע יעלה 600 ש"ח ללילה

צימר מושקע יעלה 600 ש"ח ללילה, ואף יותר, ומינימום שני לילות אנחנו בד"כ מתארחים ב"אינויטו" בחד נס. יש דומים לו בחד-נס, בהילה, בכרם בן זמרה, במתת, באבירים, במנות, בעמוקה ובעצם בכל מקום כמעט... ההבדלים הם במיקום הג'קוזי, חביבות בעלי הבית והמרחק מהצימר השכן. אם אתם רוצים בדידות מוחלטת, סעו ל"נמורה"

סאקרה

New member
המלצה למלון :גלי כנרת.

כיום הוא הטוב שבמלונות טבריה. עבר שיפוץ והותאם לשנות ה2000. (שייך לרשת רימונים של נמרודי). כדאי לזכור שאין בטבריה אף מלון שמגיע ברמתו למלונות היוקרתיים באילת.

alont1z

New member
צלון חוף גיא

אם יש לכם ילדים זה אידאילי תהיה להם פעילות שתסיח את דעתם מהפעילות שלכם... למה לשלם על צימר מחיר של מלון אם אפשר לקבל הרבה הרבה יותר באותו מחיר?!

אטל81

New member
מה המיקום של המלון..

האם הוא נמצא במרכז העיר. הוא קרוב למרכזי בילוי וכו'...? נשמע טוב!

alont1z

New member
המשך הסבר

המלון לא נמצא רחוק מהעיר אולם לא בתוכה הוא נמצא ביציאה מהעיר לכיוון חוף צמח,סמוך לחוף "לונה גיא" אשר מהווה חלק מהמלון והכניסה אליו חופשית,(חפש את אתר המלון באנטרנט הוא קים ויש בו תמונות) תהנה,אני לא הייתי שם אבל שמעתי אין ספור המלצות, בהתחשב שזה טבריה זה המקום הטוב ביותר....

alonaski

New member
ממליצה בחום על צימר!

יש מלא צימרים ברמה סביב הכנרת!!! את יכולה לצרף אליהם גם חבילת פינוק ספא וכל מיני הפתעות - בהתיעצות עם בעל הצימר. הרבה יותר נעים מחדר בבית מלון!! אני מצרפת לך קישורים לאיתור צימר מתאים וגם המלצה = לא הייתי שם אבל שמעתי שבחמת גדר פתחו מתחם של מלון/צימרים ברמה של סוויטות וזה כולל את הפינוק של המתחם הפרטי הסגור בחמת גדר! איך זה נשמע לך? להלן הקישורים: 1. http://www.tzimmer.com/ 2. http://www.nayadim.co.il/zimmer20.asp 3. מלון ספא וילאג' בחמת גדר: http://www.hamat-gader.com/spa/home/index.html

alont1z

New member
למה לשלם יותר ממלון עבור צימר?|גולג

צימר זה דבר יפה חביב רומנטי אולם- לא יעלה על הדעת שצימר שסה"כ מחזיק בעל הבית והוא גם הטבח גם המנקה וגם זה שעושה לך חביתה בבוקר בעלות כמו של מלון מפואר שמחזיק דויזיה של אנשים שכל תפקידם מלבד לנקוך לך את התחת להגיש לך מקסימום של שירות! לכן כל עוד צימר עולה כמו מלון זה לא מומלץ אלא אם כן אתה שייך למאיון ששיקולים כספיים לא נמצאים בעולם המושגים שלו.. אם כן אז קבל ביטול לכל הכתוב לעיל

תותח9

New member
למה כן (גם) צימר

בצימרים הטובים, העיצוב עולה על כל בית מלון, פרט לסוויטות המאוד-יוקרתיות בצימר אתה לא אחד מ-300 חדרים,אלא אחד מ2-4- חדרים אצל רבי מבעלי הצימרים השירות חובבני, אך יש רבים שמשתדלים ועושים מעל ומעבר (וגם לא זכור לי מלון שזכיתי בו לשירות אישי). אני לא שולל בתי מלון. יש רבים מהם עם הפעלות לילדים, בריכה, נוף ואוכל טוב, ולמטרות אלם הם עולים על כל צימר. אך למטרות רומנטיות - לא בהכרח

alont1z

New member
בנוגע לרומנטיקה

מקבל את הנקודה הרומנטית,אבל- ניראה לי שתותח 9 אין לו ילדים....כי איך אפשר רומנטיקה בצימר עם ילדים? אבל אם הולכים לצימר בלי ילדים זה אכן רומנטי

תותח9

New member
לכלכת - יש לי שתי בנות

יש לי שתי בנות (בנות נחשב אצלך ?) אכן, אם הכוונה לרומנטיקה, ילדים קצת מפריעים (אך אפשר להסתדר, בעיקר אם מדובר במלון עם הפעלות טובות לילדים).

למעלה