צריכה דחוף חיבוקים - ארוך....

totsade20011

New member
צריכה דחוף חיבוקים - ארוך....

נמאס לי. לא הייתי פה קצת כי היו לי צירים מוקדמים לפני שבועיים ומאז אני און/אוף בעבודה כי הרי מהבית אין סיכוי להגיע למחשב. לפני שבועיים ניסו לעצור את הלידה כי היה מוקדם מידי והצליח להם יותר מידי טוב. מחר אני נכנסת לשבוע 38 וכבד לי מאוד. הבייבי כבר 3800 לפי הערכת משקל של לפני יותר משבוע וגם אני בעצמי לא קטנה, בלשון מעטה, ואין לי אויר כבר. לפחות בשבועיים שהיו, ממש הכנתי את כל מה שהיה צריך לתינוקת, רחצתי את הדברים והבגדים והבית ממש מוכן לקראתה וגם עדן שלי. הספקתי לעשות לה מסיבה לכבוד יום ההולדת 4 שלה כמו שהבטחתי לה וכעקרון אנחנו פשוט יושבים ומחכים, אבל מה..... הלחץ הכי גדול שלי, מעבר לאיך אני הולכת להוציא 4 קילו מה יהיה עם עדן??!! נכון לרגע זה, מחר יש לי הערכת משקל ומהרופא שלי הבנתי שכנראה אני אכנס להתחלת זירוז ביום חמישי. אבא שלי במצב גרוע, סרטן ריאות עם גרורות בצוואר, צריך להתחיל טיפולים ביום רביעי הזה - ככה שאמא שלי לא תהיה לי לעזר רב בכלל. דיברתי עם חמותי שאני אצטרך עזרה והיא נכנסה לי לפאניקה היסטרית, היא לא יודעת איך היא תסתדר, אמבטיה, אוכל וכולי. אף פעם לא טרחה לקלוט את הדברים האלה, היא אחלה בשביל שעתיים-שלוש אבל לא בשביל להעביר לילה. דיברתי עם האשה שמוציא האת עדן מהגן אליה בצהריים, ועדן מאוד קשורה אליה ואל ביתה, והיא הסכימה בלי בעיה שאם נצטרך לילה אז עדן תהיה שם. אני מנסה להוריד מאמא שלי לחץ ואז היא מתקשרת אלי קודם ואומרת לי: "לא מתאים לי שתלדי ביום שישי, יש לי טיול עד הערב מאוחר". שאני לא אקבל עצבים, לחץ וחום????!!!! יש לה איזה חוג טיולים ויש טיול ביום שישי, ולא מתאים לה?? שתבינו שלהתחיל זירוז גם יכול לקחת שבוע כמו שהיה לי עם עדן פלוס עוד שלוש עד חמישה ימים בבית חולים אחרי שהתינוקת יוצאת. השארתי הודעה לאחותי הגדולה, ואני אומר לה שאני צריכה עזרה עם עדן בסופ,ש ואח"כ מה?

יקירה..שולחת לך הרבה הרבה../images/Emo24.gif

בתור אחת שפעמים הוציאה 4.5 קילו (אצלי הן מוכנות ישר לכיתה א'...חחחח) אני מקווה שזה יעבור בצ'יק ולא תסבלי סתם. לצערי הזירוז עובד על כל אחת אחרת. עם הראשונה שלי זה נמשך 8 שעות ועם הקטנה שעתיים ולחברה שלי זה לקח 72 שעות. אני מבינה את התסכול שלך אבל זה לא הזמן להתעצבן אלא למצוא פתרונות חלופיים. חברות/שכנות/דודה/אחות וכו'. בקשר לחמותך אין לי מה להוסיף, גם שלי ממש לא עוזרת אבל אנחנו פשוט הודענו לה שזה מה יש ושהיא מוכרחה לעזור...זה לא בדיוק שאת הולכת לנפוש לך ובשעה כזו כל התוכניות בטלות (כולל הטיול של אמא שלך) וכולם צריכים להושיט יד. בלידה השניה שלי, החברות שלי עזרו לי המון. אומנם הילדה אכלה המון ג'אנק פוד (בזה מסתכמת יכולת הבישול של בעלי) אבל עוד אף אחד לא מת משבוע של בורגר ופיצה. שתהיה לך לידה קלה ומשעממת.

הילהל

New member
../images/Emo24.gif איפה את???

אני, למשל, הייתי מוכנה לבקר אותך אחה"צ אחד בשבוע ולעזור. או לקחת את עדן אלי הביתה לשעות אחה"צ-ערב כשאת בביה"ח. אלו בדיוק המצבים שמוכיחים שהמשפחה הגרעינית היא לא תמיכה מספקת וצריך קהילה. תגידי מהיכן את ואני בטוחה שיש מי שיקפוץ לעזרה (אני לא מדמיינת - שירי כבר שלחה פעם שניצלים לחברת פורום בהריון, לא?) והרבה החלמה ובריאות לאמך.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאיזה איזור את? אם את מהסביבה אשמח לעזור לך עם עדן אחרי הצהריים או בסוף השבוע. לגבי חמתך - תציבי לה עובדה שתהיה עם עדן, הרי בעלך ירצה להיות איתך בהתחלה. אותו דבר לגבי אמא שלך - מה הטיול לא יכול להדחות או להתבטל? מה עם שכנות או בחורה מהאיזור שלך? בקיצור - תיהי חזקה. והכי חשוב - בהצלחה.

ר של דן

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר

קודם כל טוב שיש בך במי להעזור. לגבי המקלחת, לא נורא אם יום אחד לא תתקלח. וחוץ מזה שבעלך יוכל לצאת לאחר הלידה הביתה ולהיות עם עדן. אני מבינה את הלחץ, אבל את חייבת להרגע ותהיה בטוחה שכשתגיע השעה תהיה לך עזרה. לגבי אמא שלך, ממש לא בסדר מה שהיא אומרת, אני גם הייתי מתעצבנת מזה.

תהלים

New member
אשמח גם לעזור!!!!!!!!!

כמו קודמיי אנא צייני באיזה אזור את גרה או שתשלחי אליי מסר.

כולם כאן הוציאו לי את המילים מהמקלד

מהמקלדת אם את באזור חיפה תצרי קשר ואני מבטיחה לעזור במה שאוכל שהיהי לך המון בהצלחה שרי

שרונית28

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין חברה קרובה או גיסה שיכולה לעזור לך?

כמה חיבוקים את צריכה?

כי יש כאן בפורום מלאי לא קטן

totsade20011

New member
עדכון ותודות...

לכולם, איזה חברות וירטואליות למופת, בדיוק מה שרציתי.... בינתיים אחותי הגדולה התקשרה ואמרה לי שאני אתעלם מאמא שלי והרגיעה אותי שיהיה בסדר ושאני לא אדאג, כי בטח עדן תהיה אצלה ואצל אחותי הקטנה גם. ואח"כ בערב היא שוב צלצלה שהיא כעסה על אמא שלי, ואמא שלי אמרה רק אמרתי אז היא אמרה לה לא להגיד לי כלום ולהטריף אותי ואפילו אבא שלי הרגיע אותי ואמר שהיא סתם אמרה את זה. והיום אבא שלי מתחיל כימותרפיה.... שיהיה לכולכם יום טוב ותשמרו על הבריאות.

mbar30

New member
../images/Emo24.gifים רבים והמון הצלחה לאביך

שמתחיל היום בדרך לבריאות מלאה

גילור

New member
ספרי מאיפה את, אם את מהסביבה

אשמח לעזור לך ולקחת את הילדה אלי (אם אני זוכרת נכון, היא בערך בגיל של נועה והן בטוח יהנו פה יחד).

אמברון

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות לאביך (גם אבא שלי חלה בסרטן ריאות והחלים!).

למעלה