צריכה בבקשה מתכון

שקמי

New member
מתכון: מרק בצל בלי אבקה

מתכון: מרק בצל בלי אבקה רכיבים: 5 בצלים גדולים, פרוסים דק 50 גרם חמאה 1 כוס יין לבן 1 כפית סוכר ציר ירקות כדי כיסוי פרוסות בגט שמן זית פרמז´ן מלח ופלפל אופן הכנה: מאדים את הבצלים בחמאה, אש נמוכה, 20 דקות. מוסיפים את הסוכר ומאדים עוד 7 דקות. מוסיפים את היין ומרתיחים עד שכמותו מצתמצמת לשתי כפות. מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה 1/2 שעה. מורחים את פרוסות הבגט בשמן זית, מפזרים פרמז´ן וקולים בתנור חם עד השחמה והמסה. מוזגים את המרק ומשיטים עליו מקרוטוני הבגט, מטפטפים עוד קצת שמן זית, פלפל גרוס ופרמז´ן. הערות: מקור המתכון: יניבניב הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

שקמי

New member
מתכון: מרק בצל קלאסי

מתכון: מרק בצל קלאסי רכיבים: 50 גרם חמאה 1 כף שמן זית 1 קילו בצל, פרוס לרצועות 1/4 כוס קמח 1/2 כוס יין לבן יבש 1 כפית שום כתוש 1 כפית עלי טימין טריים ( או 1/2 כפית יבשים) 184 כוס אבקת מרק 5-6 כוסות מים רותחים מלח ופלפל אופן הכנה: ממיסים את החמאה בסיר גדול ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומטגניםעל להבה נמוכה, תוך כדי בחישה עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הבצל. מסירים מהאש, מוסיפים את היין, מערבבים היטב ומגרדים את המשקעים מתחתית הסיר. מוסיפים את השום, הטימין, ואבקת המרק. מחזירים לאש ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כשעה, תוך כדי ערבוב. מתבלים במלח ופלפל. מגישים לצד המרק טוסטים מבאגט או בייגלה עם גבינה צהובה מותכת. בתיאבון הערות: התקבל מרשת קפולסקי כשר, וגם טעים מקור המתכון: מתוך ביקשתם קיבלתם עיתון לאישה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה