צריכה את עזרתכן בנושא קייטנה

צריכה את עזרתכן בנושא קייטנה

בוקר טוב, אז הסיפור הוא כזה: שחר (בת שנה לחודשיים) במשפחתון בהרצליה עם 7 ילדים מגיל 5 חודשים והכל היה מושלם במשפחתון הבאסה הוא שהם כידוע מסיימים את הפעילות ב- 8/8 ולא עושים קייטנה... שזה אומר שלושה שבועות בלי גן
חשבתי להעזר באמא שלי ובחמתי שלפתע הודיע לבעלי (בטח, לי אין לה אומץ להגיד את זה, אבל עזבו זה כבר סיפוא בפני עצמו) שהם כנראה מתכננים לצאת לנופש ב- 11/8 לשבוע!!! ולאמא שלי אין ימי חופש שהיא יכולה לנצל, אבל היא עובדת במשמרות ויכולה לשמור על שחר בין פעמיים לשלוש בשבוע עד שתיים (ואז אני יוצאת שעה וחצי קודם מהעבודה) ומה בשאר הימים????? אצל בעלי בעבודה עומדים להיות פיטורים בתחילת אוגוסט אז אני לא יכולה להסתמך עליו... הפתרון שמצאתי הוא בגן ליד הבית שכן עושה קייטנה. יהיו שם כמה ילדים בערך בגיל של שחר וזה יכול להיות אחלה פיתרון לשבועיים ואז בשבוע האחרון של אוגוסט אני כבר יסתדר עם אמא שלי... מה הייתם עושות במקומי??? בכל זאת, זה שבועיים בגן שהיא לא מכירה לא את המטפלות ולא את הילדים אזל יהיו בערך 10 ילדים שרובם בגיל שלה וגם בספטמבר היא מתחילה גן חדש אז גם יהיו לה פרצופים חדשים?!?! חשבתי להיות איתה ביום/ יומיים הראשונים כמה שעות ואם הכל יהיה בסדר אז להשאיר אותה. סליחה שיצא ארוך. מיה

popo11

New member
אז ממש אני לא יכולה לעזור אבל

אני אספר לך מה אני עשיתי - פרסמתי בטכניון (חיפאית) שאני מחפשת בייביסיטר, בדיוק עם התאריכים והשעות. קיבלתי כ-10 פניות ביומיים. יש לי מאגר בייביסטיריות לכל השנה. לי יש סיפור אוגוסט דומה בגן של עדי. רק ששם הם רוצים 1150 לשבוע "קייטנת זכות". זה משאיר אותי עם חור בכיס וברוך של שבועיים. התרגזתי וכנראה שמצאתי פתרון אחר. בקיצור, שווה ניסוי. שימי מודעות בקניונים הקרובים, אולי ליד הבית ותחכי. אולי תופתעי.

רותי ע

New member
אילו עוד ברירות יש לך?

אני היתי מעדיפה לא להכניס למסגרת חדשה לתקופה כל כך קצרה. השאלה אם יש לך אלטרנטיבה אחרת. אולי הגן אליו היא תלך עושה קיטנה? אולי תמצאי מטפלת לחופשת הקיץ? יש הרבה סטודנטיות שמחפשות עבודה. אני הייתי מעדיפה אפשרות כזאת.

התקשרתי עכשיו לקיטנה ויהיו שם

9 ילדים שרובם בגיל של שחר והם הולכים לשעות להם בריכה ופעילויות מים ושחר מתה על הדברים אלה!! אני צריכה חיזוקים... מה הייתם עושות במקומי???

popo11

New member
למה היא לא תלך לגן הזה בספטמבר?

אם יש לך סיבה טובה לא לשלוח אותה לשם, הסיבה אולי תקפה גם לשבועיים ... ואם לא אז אולי לא צריך להחליף לה שוב גן.

היא לא תלך לגן הזה בספטמבר

פשוט כי הגן שרשמתי אותה יותר קרוב לבית, פחות ילדים ונראה לי הרבה יותר נחמד.

popo11

New member
אני הייתי עושה ככה -

מבררת מה התאריך האחרון שאפשר להוסיף אותה לקייטנה. בינתיים מחפשת ביביסיטר כמו שהמלצתי לך קודם. זה פותר לך את כל אוגוסט ולא רק שבועיים. אם לא תצליחי למצוא אחת, תרשמי אותה לקייטנה. אנשים חדשים יהיו לה בכל מקרה, מזה כנראה לא תצליחי להמלט. נראה לי רק שאם תעשו הכרה עם ביביסיטר, זה יהיה לך טוב גם לטווח הארוך יותר (אולי בחורף כשהיא תהיה חולה וכאלה). בהצלחה !! ו
נעים.

למעלה