צריכה את עזרתכם

rinutza

New member
צריכה את עזרתכם ../images/Emo92.gif

מחפשת מה לעשות עם צלי הודו - רולדה של בשר הודו. אני רוצה לשים אותו בתנור אבל אין לי מושג עם מה, בד"כ אני עושה צלי בקר או טלה ואני לא יודעת מה מתאים להודו. אשמח לעזרה.
 

rinutza

New member
רק מקפיצה ../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

למי שיכול לעזור
 

clcl

New member
אל תתאמצי יותר מדי../images/Emo5.gif

הודו בדרך כלל יוצא י ב ש כך שהמלצתי לך בישול ק צ ר. ממליצה בכל זאת להשרות במרינדה למשך יממה, קצת לשדרג את הסוג הזה, בכל מקרה לא לאפות - ייצא יבש וחבל . . .
 

rinutza

New member
זאת אומרת, עדיף לשים את זה

בסיר גדול ולא בתנור??? ולגבי מרינדה או רוטב, מה מומלץ להודו? האם יין לבן יכול להתאים? אשמח לרעיונות.
 

clcl

New member
כן, כן - סיר נמוך רחב ../images/Emo91.gif

כל מרינדה למשל: שמן (אפשר גם זית) + שום + קצת סויה + פלפל לבן לחתוך לחתיכות קטנות - ולהקפיץ . שוב אני מזכירה בישול קצר!!!!!
 
למעלה