צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם ../images/Emo101.gif

יש לי הצעת עבודה מדהימה! השעות מעולות! השכר הוגן! הבוס אחלה (מישהו שעבדתי אצלו למעלה מ-6 שנים, עזבתי, והוא מת שאחזור לעבוד אצלו), רק הבעיה היא נסיעות מחוץ לעיר - ועם זה אני עדיין מתלבטת. אני אמורה לבדוק את כל נושא ההתארגנות (מי יהיה בצהריים כשהילדים יחזרו, עד שאני חוזרת...), ולענות לו תשובה. אני כ"כ שמחה! לא יודעת מאיפה זה בא לי! מקווה מאוד שאמצא מישהי מתאימה שהילדים יאהבו, כדי שאני אוכל לצאת רגועה.
כאן אני צריכה את עזרתכם. עלה לי רעיון להביא את 2 הבנות למישהי לצהריים. כי צהרון אין באזור שלנו. מדובר על השעות בין 1.30-4.30. סה"כ 3 שעות. כמה אני צריכה להציע לה עבור זה לא כולל ארוחת צהריים? ועם ארוחת צהריים כמה משלמים בערך? תחזיקו לי אצבעות שהכל יסתדר וזה יצא אל הפועל

אחותי משלמת אצלה בבית

2800 ש" אבל היא באה אליה , אבל זה תלוי באזור אצלנו משלמים בסביבות 1500-2000 ש"ח , כולל אחרות צהרים לשני ילדים, אבל תסגרי גם חופשים , שהמחיר הזה כולל ימי חופש שהיא שומרת עליהם ימים שלמים

גילור

New member
פה משלמים על דבר כזה כ- 1200 ש"ח

ועד 1500 ש"ח, כולל ארוחת צהריים.

תודה לכן על התשובות ../images/Emo24.gif

מדובר ב-2 ילדות די גדולות (4.5 ו-7) שלא צריך לטפל בהן וגם לא להעסיק, כך שתכננתי על משהו כמו 1300 ש"ח, לא כולל ארוחת צהריים. אם האופציה הזו אכן תהיה רלוונטית וזה יסתדר בצורה כזו - זה יהיה לי מעולה והכי נח. תודה

נראה לך הגיוני שילד לא יאכל צהריים?

הרי בגן הם אוכלים בסביבות 10 בבוקר ועד 16:00 זה הרבה שעות ללא אוכל.

shlomits

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

אגב, המחירים משתנים מאד בהתאם לאזור המגורים, אז אם את רוצה לקבל אינדיקציה טובה יותר כדאי לך להשוות עם אנשים שגרים באיזור מגורייך

אני אכן מבררת כאן

ומחכה ממישהי לתשובה. אם היא תסכים לסידור הזה - אני מסודרת. כי זו שכנה מתחתי. מעבר לכך שהיא מקסימה ואני סומכת עליה מאוד. תודה

באשדוד כזה מחיר? אני מאשדוד, הבן של

בצהרון של הגן ואני משלמת 450 ש"ח. באיזה גנים הם? אפילו בגני עיריה המחיר הוא 700 ש"ח לצהרון

אין צהרון באזור שלי

ואני מתכוונת לשלוח אותם לשכנה שגרה מתחתי, בתקווה שהיא תענה לי תשובה חיובית. לפי החישוב שלי יצא לה 20 ש"ח לשעה, חוץ מזה תוספת כלשהיא על הארוחות. כמה שעות הם נמצאים אצלך בצהרון?

אם את במילא מבשלת ארוחות במהלך

השבוע, עבורך עבור בן זוגך, אולי כדאי לשקול להביא את הארוחות שאת הכנת ושתינתנה לבנות. כך יתכן שתחסכי וגם תהיי אחראית את למה שהן אוכלות.

שקלתי את זה

ומכיוון שבעלי חוזר מאוחר ולא אוכל מבושל בבית, והקטן אוכל במעון - הן היחידות שאני אצטרך לבשל עבורן. כך שזה מאוד יעזור לי אם לא אצטרך לבשל. אני די סומכת עליה בענין הזה, כי זו מישהי שמבשלת יום יום, ומגוונת. כך שהן תקבלנה מהבחינה הזו מה שצריך.

פתחו מתחת לבית שלי

באזור ט"ו באשדוד, עסק של שירותי בייביסיטר וצהרונים, הם כרגע בהרצה אילו בנות מקסימות ומקצועיות...והמחירים שם ממש זולים כולל ארוחת צהריים וגם הסעות. להשיג לך את מספר הטלפון?

העדיפות שלי היא משהו קרוב לבית

במידה ולא אסתדר בצורה כזו - יש לי את אמא שלי שגרה במרחק נסיעה של 7 דקות. אבל אין לי מי שיקח אותן הלוך וחזור, כך שזה יקרה רק בלית ברירה...

למעלה