צריכה את עזרתכם בכדי להגיע לאנשהו..

מצב
הנושא נעול.

NukiNuk

New member

אני רוצה להגיע בשישי בצהרים מראשל"צ למתקן אדם 12-13 קילומטר לפני הכניסה למודיעין... הבנתי שזה באזור יער בן-שמן אבל אני לא מצליחה להבין איך אני מגיעה לשם... אם תוכלו לכוון אותי קצת.. אגד/דן/מרגלית או אפילו פשוט להגיד לי איך.. זה יהיה מאוד נחמד מצידכם תודה :)

ה דרומי

New member
את הדרך למודעין העיר מכירה.?

אני רוצה להגיע בשישי בצהרים מראשל"צ למתקן אדם 12-13 קילומטר לפני הכניסה למודיעין... הבנתי שזה באזור יער בן-שמן אבל אני לא מצליחה להבין איך אני מגיעה לשם... אם תוכלו לכוון אותי קצת.. אגד/דן/מרגלית או אפילו פשוט להגיד לי איך.. זה יהיה מאוד נחמד מצידכם תודה :)
בצד שמאל של הכביש ישנה פניה למ.ק אדם. כאשר באים מכיון גשר בן שמן לכיון יער מודעין.

NukiNuk

New member
העיניין הוא ש...

בצד שמאל של הכביש ישנה פניה למ.ק אדם. כאשר באים מכיון גשר בן שמן לכיון יער מודעין.
העיניין הוא ש...
אני הבנתי עכשיו שאני יכולה לקחת קו 15 מראשון למודיעין ב2 אבל העיניין הוא איך אני אחזור.. אותו קו פועל רק פעם אחת ביום שישי בבוקר... חשבתי לסוע דרך ת"א אבל, ידוע לך על קווים שעוברים שם בדרך לת"א ביום שישי?

ה דרומי

New member
"נעלמו" המומחים אז תבדקי בקישור

"נעלמו" המומחים אז תבדקי בקישור
המצורף

במוצ"ש עוברים שם בתדירות גבוהה

תודה אבל אין לאן שאני צריכה...
אולי תוסיפו את זה לקשורים שלכם.. לאדעת אם יש אבל זה מועיל
במוצ"ש עוברים שם בתדירות גבוהה
קוים 310 320 330 של סופרבוס לבני ברק ובתדירות יותר נמוכה קו 100 של מרגלית לת"א או קו 471 של אגד לת"א לכן ההמלצה שלי היא לקחת את אחד מקוי סופרבוס למחלף אלוף שדה ומשם קו 164 של אגד לראשון לציון

מצב
הנושא נעול.
למעלה