צריכה את העזרה שלכם

woman18

New member
צריכה את העזרה שלכם

אז אני אתחיל בסיפורי הקצרצר- אני בת 18 ויוצאת עם מישהו בן גילי כשלושה שבועות בערך. במשך הזמן הזה נפגשנו 5 פעמים. הקשר כולל דיבורים וגם חרמונים פה ושם. דיברנו פעם על סוג הקשר שלנו והוא אמר לי במפורש שהוא רוצה איתי משהו אבל בגלל סיבה מסויימת הוא מפחד שאני "אסטה לצדדים".. סיבה לא כזו גדולה, כלומר שזה לא שבגדתי פעם במישהו או עזבתי חבר לטובת מישהו אחר, אלא סיבה קטנה שבמקרה שאני נכנסת לקשר עם מישהו , הסיבה הזו ישר יורדת מהפרק בכלל... בכל אופן, הוא אמר שנמשיך לצאת ונראה מה יקרה.. אבל שהוא, רוצה קשר רציני איתי ושסבבה לו איתי. עכשיו ככה- אני לא מרגישה שהתאהבתי בבנאדם או שאני מרגישה אליו משהו חזק בכל אופן. קורה שאני מתעגעגעת אליו וחושבת עליו, זה ברור.. ואני גם מאוד רומנטית ועושה לו כל מיני הפתעות מקוריות. לעומת זאת- הוא לא כזה. שאולי זה מה שגורם לי פחות להידלק עליו במהרה.. מה שאני שואלת אתכם עכשיו זה מה לעשות עם הקשר הזה? איך אני גם יודעת בדיוק איפה אנחנו עומדים?? כי זה קצת נואש לשאול אותו איפה אנחנו עומדים... אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה הייתם עושים בסיטואציה כזו:)

woman18

New member
הקטע הוא ש...

אני רוצה לדעת באיזה שלב אנחנו עומדים- א- כדי שאם הרגשות לי יגדלו, שאני לא אפתח ציפיות שווא. ב- לדעת אם אני חופשייה גם לצאת עם אחרים... למרות שמהצד שלו זה נראה שהוא לא רוצה שאני אצא עם אחרים כעת.. ו-ג- אתם חושבים שאם מתקדמים בקשר מבחינת סקס מהר מדיי זה הורס? או לאו דווקא חייב להרוס תמיד? זה פחות מושך את הבנאדם? פחות גורם לו לרצות אותך? וכו'....

וִיקוּש

New member
אני עדיין לא רואה את הבעיה...

כאילו אני מבינה שאולי קצת מביך לשאול "אז מה העיניינים איתנו" אבל כזוג, אני חושבת שאתם חייבים לעבור גם את זה...

woman18

New member
ועוד משהו..

יש מצב שאני נגיד אשאל אותו איפה אנחנו עומדים והוא יגיד: תני לזה לזרום.. ונראה.. אבל אם ניתן לזה לזרום ולזרום ואף פעם לא נדבר על זה, אף פעם לא נדע.. אז מה עושים בעצם?

woman18

New member
ומה בקשר לקטע הסקס?

הייתה שאלה נוספת ששאלתי.. שאם זה מתקדם מהר מדיי מבחינת סקס, האם זה גורם לבנאדם פחות לרצות אותך???או שלא תמיד יש הקשר?

למעלה