צריך עצה מהבנות

esme1910

New member
צריך עצה מהבנות

יש איזה מישהי שהתכתבנו קצת בצ'טים והיא כזואתי רומנטית כותבת לי מכתבי אהבה ושירים ואומרת לי שהיא מתה עלי ואני יותר כזה לא בדיוק בקטע של כאלה דברים אבל זורם איתה כי מה כפת לי. אחרי די הרבה ברברת כזאתי הגענו סוף סוף להיפגש ברצינות והיה סקס שהיה בסדר אבל היא קצת מוזרה לי ואני האמת לא מת להיפגש איתה שוב ניראה לי קצת יותר מדי מסוכן כל הברברת הזאת של רומנטיקה ואהבה עוד בסוף היא תעשה לי בלגן במשפחה? לא מתאים. אולי אים הסקס היה ענק אבל הוא לא היה. אז תגידו בנות איך הייתם רוצות לשמוע את זה? שאני יגיד לה דוגרי מה לא מתאים לי או פשוט להיעלם לה או מה? לא רוצה לפגוע בה כי היא נחמדה בסך הכל אבל גם לא רוצה להשאיר לה מחשבות שאני לא סופי ולא בטוח.

Azriel bbl

New member
תלבש קסדה ../images/Emo61.gif

נראה לי אתה הולך לחטוף על הראש. מקווה שהשתמשת בניק אחר עם הבחורה המסכנה. הנה שיר רומנטי שאתה יכול לשלוח לה. מי אמר שאין פה גברים רגישים...

נשקניתת

New member
הכי פשוט והכי נכון

הוא לומר לה מה אתה חושב ולציין שזה לא מתאים לך . פשוט פשוט פשוט . נכון שזה לא קל אבל זה עדיף לשניכם שיהיה בהצלחה

esme1910

New member
דוקא חשבתי

אבל אם היה איתה סקס מעולה הייתי מתגבר כנראה על הפחד שהיא תעשה לי בלגנים כי אני יודע איך לעשות את זה כל זמן שאנחנו בקשר.

המנער

New member
אז אולי צריך להפקיע ממך את האפשרות לחשוב .

אין לי וויכוח עם זה שסקס מעולה הוא תמריץ מספיק טוב בכדי למתוח את גבולות הסיכון , אבל אם אתה חושב שלו היית נשאר איתה בקשר מפני שהיה איתה סקס מעולה , ולמרות שהיא אולי סוג של פסיכית אז היית יכול לכפות עליה לנהוג כרצונך , אז אתה לא מספיק מכיר כנראה את נפשו של הפסיכי\ת המצוי . אם היא סוג של פסיכית , סקס מעולה לא אמור להוות שיקול . אלא אם כן אתה מישהו שאסור לו לחשוב אבל אתה לא יודע את זה . וגם את זה אני יכול להבין , שהרי מישהו שאסור לו לחשוב ,אבל הוא לא יודע את זה והוא בכל זאת חושב בגלל שהוא לא יודע שאסור לו לחשוב , מן הסתם יגיע למסקנות עקומות . בכדי לחשוב על כך שאסור לך לחשוב , אתה צריך להיות מסוגל לחשוב . בעיה .

newcharm

New member
כאילו הכנת מראש את הטקסט וחיכית להזדמנות...

וזה אחלה טקסט, שלא יובן אחרת :) אבל איך הגעת/ם לזיהוי של פסיכית כאן? מישהי כתבה לו קצת רומנטיקה, אולי אפילו אהבה, למה שלא יזיין?!

המנער

New member
אני לא עובד ככה...

נדמה לי שהוא כתב על כך בעצמו . ואני דיברתי עליו , לא עליה . אליה אין לי ולו חצי טענה..

newcharm

New member
ברור שעליו

רק שהוא לא כתב ככה בעצמו. אולי הזכיר מוזרות מסוימת. האמת שלי אין לי טענה אליה, וגם לא אליו.

המנער

New member
אין כמו "מוזרות מסוימת" מהסוג הנ"ל..

בכדי לגרום לי לביעותי לילה ולהרטבה . ולי אין שום טענה אליך..

י ו א ב

New member
תצטרך לאכול את הדיסה שבישלת ../images/Emo201.gif

בד"כ מומלץ להשתמש בראש הגדול, לפני שמשתמשים בראש הקטן

מאוהב ברעיון

Well-known member
בליעה

הבליעה מסמלת את המסדותו של הקשר שלכם. דרך הבליעה היא מביעה את אהבת האמת שלה אליך. הבליעה מראה לך כמה אתה חשוב לה וכמה היא רוצה אותך ולא תהיה מוכנה לוותר עליך. בליעה היא סימן לקשר חזק המבוסס על אמון הדדי והמון המון אהבה. הבליעה היא היא הסמן החשוב ביותר והבלעדי לאיכות וטיב הקשר. מכל האמור לעיל ניתן להבין שאתה יכול לזיין אותה כמה שבא לך, רק אל תתן לה לבלוע. כל עוד היא לא בלעה, אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך, להעלם, לזרוק אותה, לסנן אותה... קיימת בעייה אחת, אם היא מאוד אוהבת לבלוע, אז צריך לבדוק כמה רחוק היא תהיה מוכנה ללכת למענך. ויש מבחן לכך, תאכל שבוע שלם רק עמבה, ואחכ תן לה לבלוע, אם היא יורקת, אתה חופשי, אם היא בולעת....ווא עליך. שמחתי לעזור. נ.ב. אני מוכר עמבה בסיטונאות.

r and a

New member
חחח ../images/Emo13.gif אתה מחוק! מכיר כמה שזה תהליך טבעי ללא

קשר לכלום
עושות באהבה...

Sweet honey B

New member
נשמע שאתה מומחה לעניין.. יש לי שאלה.

אם שותים את "החומר" ישירות מכוס ולא מ"הפרה".. זה גם הופך את היחסים לקטוליים? כמובן שואלת בשביל חברה..

מאוהב ברעיון

Well-known member
ברור שלא!

החומר חייב להיות מוזרק ישירות מהנמצץ לבולעת, זאת ועוד, האזור חייב להיות בוואקום, זאת ועוד, אבולעת חייבת ללטף בעדינות את אשכיו בזמן ההזרקה. יחד עם כל הנאמר לעיל, הקלה מסויימת תנתן לשותה את החומר מכוס אך ורק אם גרגרה קודם הבליעה ועשתה בלונים.

למעלה